GTM-5SM8FMR

Swep Duo MicroCombi

Yhdistelmämoppi tehokkaaseen puhdistukseen

Joutsenmerkitty Swep Duo MicroCombi on kaksipuolinen mikrokuitumoppi, jolla on erinomainen puhdistusteho ja hyvä kemikaalien kestokyky. Moppi on yhdistelmä lyhyttä mikrokuitunukkaa ja mikrokuitulankaa. Värikoodausmahdollisuus vakiona.

Tekninen seloste: 100% polyesteri, tausta 100% polypropyleeni.

Käyttöalue

Swep Duo MicroCombi sopii kaikkiin ympäristöihin, sairaaloista ja toimistoista hotelleihin ja ravintoloihin. Se soveltuu käytettäväksi kuivana, nihkeänä tai kosteana kaikilla kovilla lattiamateriaaleilla kiinnittyneen lian ja runsaan irtolian yhtäaikaiseen puhdistamiseen.

Hyödyt asiakkaalle:

  • Tehokkuus: Swep Duo MicroCombi mopin mikrokuituiset langat keräävät irtolian ja luovuttavat kosteutta pinnalle samalla, kun mikrokuitunukka irrottaa kiinnittyneen lian. Yhdistelmämopin puhdistuskapasiteetti on suuri ja se soveltuu suurtenkin alueiden tehokkaaseen puhdistukseen. Hyödyntämällä mopin molemmat puolet voidaan siivota enemmän neliöitä yhdellä mopilla yksipuolisiin moppeihin verrattuna
  • Ergonomia: Alhaisen kitkan ansiosta moppi liukuu kevyesti pinnalla jopa kosteaa menetelmää käytettäessä.
  • Ympäristöystävällisyys: Swep Duo MicroCombi mopeille on myönnetty Pohjoismainen ympäristömerkki eli Joutsenmerkki, joka kertoo paitsi tuotteen ympäristöystävällisyydestä myös sen aadusta.
Tuotenimi Koko (cm) Tuotenumero Pkt/ltk Art.no. Pack Kpl/pkt
Swep Duo MicroCombi 35 cm 35 143807 10 143843 1
Swep Duo MicroCombi 50 cm 50 143809 30 143845 1
Swep Duo MicroCombi 75 cm 75 143811 10 143847 1

Heräsikö kysymyksiä? Ota meihin yhteyttä!

Ota yhteyttä