GTM-5SM8FMR

Swep Duo r-MicroTech

Swep Duo r-MicroTech Mop - Vileda Professionalilta — valmistettu n. 30% kierrätetyistä raaka-aineista

r niin kuin responsibility, resources ja recycled

Johtavana siivousvälinevalmistajana pyrimme aina tarjoamaan tuotteidemme käyttäjille maailman kestävimmät ja ympäristöystävällisimmät siivousvälineet. Laadusta emme ikinä tingi, mutta joka käänteessä pyrimme myös huomioimaan tuotteidemme ympäristövaikutukset. Uusin tuotesarjamme on r-perhe, r-kirjain tulee sanoista responsibility, recycling ja resources (vastuullisuus, kierrätys ja raaka-aineet), ja se edustaa Vileda Professionalin vihreistä välineistä niitä kaikkein vihreimpiä! Ota yhteyttä meihin, mikäli kaipaat lisätietoja, tai haluaisit ilmaisen tuote-esittelyn.

Vastuullista siivousta ja ensiluokkaista hygieniaa — Swep Duo r-MicroTech pähkinänkuoressa

Swep Duo r-MicroTech on Vileda Professionalin ensimmäinen kaksipuolinen moppi, joka sisältää kierrätettyjä raaka-aineita. Noin 30% yhden Swep Duo r-MicroTechin raaka-aineista ovat kierrätettyjä, ja tästä riippumatta se tarjoaa täysin saman laadun ja tehokkuuden kuin neitseellisistä raaka-aineista valmistettu edeltäjänsä. Swep Duo r-MicroTech soveltuu kaikille koville lattiapinnoille, ja sen hyödyt käytössä ovat kiistattomat:

  • Mikrokuidun lyömätön puhdistusteho
  • Jopa 99.99% koronaviruksen poistokyky (testattu BCoV-koronaviruksella laboratorio-olosuhteissa kolmannen osapuolen toimesta
  • Todistettua ja sertifioitua ergonomiaa 
  • Kestävyys todennettu suoritetulla 900 pesukerran pesutestillä.
  • Suunniteltu esivalmisteltuun siivoukseen. Säästää vettä ja vähentää kemikaalien tarvetta
  • Ympäristöystävällisyyden tunnustuksena mopille on myönnetty Joutsenmerkki
  • Duo mopit ovat erinomaisia suurten alueiden tehokkaaseen puhdistukseen 

Heräsikö kysymyksiä? Ota meihin yhteyttä!

Ota yhteyttä