GTM-5SM8FMR

Swep Single MicroCombi

Yhdistelmämoppi tehokkaaseen puhdistukseen

Swep Single MicroCombi on yksipuolinen mikrokuitumoppi, jolla on erinomainen puhdistusteho ja hyvä kemikaalien kestokyky. Moppi on yhdistelmä lyhyttä mikrokuitunukkaa ja mikrokuitulankaa. Värikoodausmahdollisuus vakiona.

Tekninen seloste: 100% polyesteri, tausta 100 % polypropyleeni. Käyttöalue: Swep Single MicroCombi sopii kaikkiin ympäristöihin, sairaaloista ja toimistoista hotelleihin ja ravintoloihin. Se soveltuu käytettäväksi kuivana tai nihkeänä sekä tarvittaessa myös kosteana normaalisti likaantuvilla pinnoilla ja kaikilla kovilla lattiamateriaaleilla.

Tärkeimmät hyödyt asiakkaalle

  • Tehokkuus: Mikrokuitumoppi puhdistaa erittäin tehokkaasti, mikä vähentää kemikaalien tarvetta. Swep Single MicroCombi mopin mikrokuituiset langat keräävät irtolian ja luovuttavat kosteutta pinnalle samalla kun erittäin tehokas mikrokuitunukka viimeistelee tuloksen. Lisäksi Swep Single MicroCombi on saatavana jopa 120 cm työleveydessä, minkä ansiosta suurtenkin alueiden moppaus on nopeaa ja tehokasta.
  • Ergonomia: Alhaisen kitkan ansiosta moppi liukuu kevyesti pinnalla. Lisäksi 120 cm työleveys nopeuttaa ja keventää suurten alueiden tehokasta moppausta.
  • Ympäristöystävällisyys: Swep Single MicroCombi mopeille on myönnetty Pohjoismainen ympäristömerkki eli Joutsenmerkki, joka kertoo paitsi tuotteen ympäristöystävällisyydestä myös sen laadusta. Käyttö: Käytetään Swep Classic tai Duo levykehyksen kanssa. Soveltuu käytettäväksi kuivana tai nihkeänä sekä tarvittaessa myös kosteana kaikissa käyttöympäristöissä. Suositellaan käytettäväksi esivalmisteltuna. Maksimipesulämpötila 95°C, pesua suositellaan 60°C lämpötilassa. Esipuhdista moppi ennen pesua.
Tuotenimi Koko (cm) Tuotenumero Pkt/ltk Art.no. Pack Kpl/pkt
Swep Single MicroCombi 50 cm 50 143830 30 143866 1
Swep Single MicroCombi 120 cm 120 143829 10 143865 1

Heräsikö kysymyksiä? Ota meihin yhteyttä!

Ota yhteyttä