GTM-5SM8FMR

Swep Single MicroPlus

Mikrokuitumoppi parhaalla puhdistusteholla

Swep Single MicroPlus on yksipuolinen mikrokuitumoppi, jolla on erinomainen puhdistusteho ja erinomainen kestävyys. Värikoodausmahdollisuus vakiona. Tekninen seloste: 100% polyesteri, tausta 100 % polypropyleeni.

Käyttöalue

Swep Single MicroPlus sopii kaikkiin ympäristöihin, sairaaloista ja toimistoista hotelleihin ja ravintoloihin. Se soveltuu käytettäväksi kuivana tai nihkeänä. Erinomainen taso- ja pystypintojen pyyhintään.

Käyttö: Käytetään Swep Classic tai Duo levykehyksen kanssa. Soveltuu käytettäväksi kaikissa käyttöympäristöissä. Maksimipesulämpötila 95°C, pesua suositellaan 60°C lämpötilassa. Esipuhdista moppi ennen pesua.

Hyödyt asiakkaalle:

  • Tehokkuus: Swep Single MicroPlus mopin mikrokuitunukka on tehokkuudessaan omaa luokkaansa. Sen kosteudenluovutus- sekä lianirrotus- ja liankantokyky ovat vertaansa vailla.
  • Ympäristöystävällisyys: Swep Single MicroPlus mopeille on myönnetty Pohjoismainen ympäristömerkki eli Joutsenmerkki, joka kertoo paitsi tuotteen ympäristöystävällisyydestä myös sen laadusta.
  • Ergonomia: Swep Single MicroPlus liukuu alhaisen kitkan ansiosta kevyesti pinnalla, mikä vähentää kehon kuormitusta. Erinomainen esimerkiksi pöytäpintojen ja valkotaulujen sekä muiden laajojen pintojen ergonomiseen pyyhintään.
Tuotenimi Koko (cm) Tuotenumero Pkt/ltk Art.no. Pack Kpl/pkt
Swep Single MicroPlus 50 cm 50 143834 30 143870 1
Swep Single MicroPlus 35 cm 143833 10 143869 1

Heräsikö kysymyksiä? Ota meihin yhteyttä!

Ota yhteyttä