Yhteiset innovaatiot 

Pysy askeleen edellä Vileda Professionalilla

Kehitämme alan johtavia tuotteita, ratkaisuja ja palveluja yhteistyössä asiakkaittemme ja tutkimuskumppaneidemme kanssa, sillä arvostamme heidän osaamistaan.

”Innovaatioita ammattilaisille” on johtava periaatteemme, mikä tarkoittaa, että olemme asiakkaittemme kanssa samalla viivalla ja otamme heidän mielipiteensä huomioon. 

Jokaisen uuden kehityksen myötä pyrimme ylittämään asiakkaittemme odotukset ja omat rajamme. Emme ole ikinä halunneet kulkea virran mukana vaan sen edellä. Kaikkea – pienimmästä kankaanpalasta näkemykseemme siivouksen tulevaisuudesta – voidaan soveltaa tähän ajatukseen.
Innovation together

Hyödynnä korkea laatu

Autamme päivittäin asiakkaitamme varmistamaan, että toimistotyöntekijät viihtyvät työpaikoillaan, sairaalapotilaat paranevat nopeammin, hotellivieraat nauttivat vierailuistaan ja lääkeaineet tuotetaan turvallisesti.

Avain tämän saavuttamiseen on erinomainen laatu: huippuluokan tutkimus- ja kehitystyö, paras materiaalivalikoima, kestävät tuotantomenetelmät ja kaikkien siivousratkaisujemme laaja testaaminen.

Erinomainen laatu ei heijastu positiivisesti pelkästään tavaramerkkiimme vaan myös tuotteitamme käyttäviin yrityksiin: Vileda Professionalin tuotteiden käyttäminen on järkevää ja tuottavaa. 

Luota yritysetiikkaamme

  • Olemme johtajia, emme seuraajia – uskomme tuotteidemme, menetelmiemme, järjestelmiemme ja liiketoimintasuhteidemme jatkuvaan kehittämiseen ja parantamiseen.
  • Kehitämme täydellisiä ratkaisuja yksittäisten tuotteiden sijaan – se ei pelkästään helpota tuotteiden käyttöä, vaan luo säästöjä.
  • Tuotevalikoimamme on kehitetty täyttämään asiakkaittemme nykyiset ja tulevat tarpeet – olemme tyytyväisiä vasta, kun asiakkaammekin ovat. 
  • Haluamme olla askeleen edellä – sijoitamme joka vuosi merkittäviä summia kehittääksemme konsepteja ja ratkaisuja, jotka vahvistavat yrityksesi asemaa ammattialalla.
  • Opimme jatkuvasti – luomme laajoja verkostoja meitä lähellä ja kaukana oleviin aloihin saadaksemme uusia ideoita innovatiivisiin siivousvälineisiin.