Express Pro r-MicroLite Max

XL-tason suorituskykyä

Yksipuolinen r-MicroLite Max moppi tarjoaa toiminnallisuutta, hygieniaa, kestävyyttä ja ympäristöystävällisyyttä Express Pro -järjestelmään. Mopit on valmistettu täysin kierrätettävästä monomateriaalista ja mopit sisältävät yli 35% kierrätettyjä materiaaleja.

Helposti liukuva mikrokuiturakenteella varustettu moppi takaa puhtaan lopputuloksen ja sen hankaavat harjakset ovat täydelliset esimerkiksi tahmean lian irrottamiseen. Mopin symmetriset reunaosat puhdistavat nopeasti ja tehokkaasti kaikki kulmat ja lattialistat. r-MicroLite Max -moppi mahdollistaa suurten, jopa 30 m2 (40cm työleveydellä) alueiden tehokkaan ammattimaisen siivouksen.

Käyttökohteet

r-MicroLite Max -moppi on ideaali vaihtoehto monenlaisiin eri
ympäristöihin. Se soveltuu esimerkiksi terveydenhuollon kohteissa sairaaloihin, vanhainkoteihin sekä yleisten rakennusten kuten toimistojen, asuinkiinteistöjen, koulujen ja hotellien siivouksiin. Mopin erittäin suuri moppirakenne tarjoaa tehokkuutta ja puhtautta kaikkiin menetelmiin ja se on tarkoitettu käytettäväksi esivalmisteltuna. Se soveltuu kovien lattiapintojen ja strukturoitujen vinyylilattioiden puhdistukseen.

Heräsikö kysymyksiä? Ota meihin yhteyttä!

Ota yhteyttä