Taattua tuotelaatua

Valitse Vileda Professional

Kehitämme ja valmistamme useimmat Vileda Professionalin siivousvälineet yrityksemme sisällä. Sen ansiosta voimme noudattaa korkeimpia laatustandardeja: maailmanlaajuisilla tuotantoyksiköillämme on ISO 9001- ja ISO 14001 -sertifiointi. Jokainen tarjoamamme Vileda Professional -tuote on tasalaatuinen, mikä auttaa pienentämään päivittäisen liiketoimintasi riskejä.

Tuotteita, jotka ylittävät standardit

Innovaatiojohtajana erityinen on meille normaalia – ja se erottaa meidät muista. Me – tai asiakkaamme – emme turvaudu yksinkertaisiin ja halpoihin massatuotteisiin. Valmistamamme tuotteet vastaavat asiakkaan yksilöllisiä vaatimuksia ja tarpeita. 

Lisäksi suurin osa tuotteistamme on testattu riippumattomissa testauslaitoksissa – tarjoamme vain tuotteita, joiden kestävyys ja luotettavuus on testattu.

Enemmän kuin laadukkaita tuotteita

Jokaisen Vileda Professional -ratkaisun myötä tarjoamme asiakkaillemme enemmän kuin pelkän tuotteen: tuotteita on helppo muuttaa ajan mittaan, mutta asiantuntemuksemme ja pätevyytemme siivousalalla ei ole siirrettävissä. Tämän vuoksi laaja tyytyväinen asiakaskuntamme luottaa:

  • erinomaisiin innovaatioihin

  • asiantuntemukseemme siivousratkaisuissa

  • tuotteiden suorituskykyyn

  • edullisiin käyttökustannuksiin.

Enemmän kuin kustannussäästöjä

Vileda Professionalin laatuun kannattaa luottaa: tuottavuuden kasvu, helppokäyttöisyys ja hygieenisesti puhdas lopputulos ovat pelin henki – säästät aikaa ja rahaa. 

Lisäksi kaikessa tuotekehityksessämme painotetaan kestävyyttä, sillä haluamme tuotteidemme kestävän pidempään kuin vastaavat muut ratkaisut. Näin tuotteiden käytöstä poistaminen ja kokonaisinvestoinnit vähenevät ja ympäristöön kohdistuvat vaikutukset säilyvät mahdollisimman pieninä.

Työskentele järkevämmin, älä kovemmin

Enemmän kuin perusergonomiaa

Pitkät siivousvuorot kuormittavat kehoa valtavasti, joten tavoitteenamme on saada ihmiset työskentelemään järkevämmin, ei kovemmin. Tämän vuoksi käsittelemme ergonomiaa jokaisen tutkimus- ja kehitysvaiheen alussa. Sen tuloksena työkalujamme on helppo muokata ja säätää jokaisen siivoojan yksilöllisten tarpeiden mukaan. Palkittu ergonominen muotoilu kehyksissä ja kädensijoissa, keveys ja vähäinen kitka pienentävät toistuvien rasitusvammojen riskiä. Lisäksi tarjoamme kattavaa koulutusta työvälineiden ergonomisesta käsittelystä, mikä varmistaa miellyttävän ja vähän kuormittavan siivoustavan.

Tutustu aiheisiin liittyviin esitteisiimme:

We all take care - Ympäristöesite
Ergonomisen työskentelyn ABC - Lattian yläpuolella olevat pinnat