Picture's description

Moppausjärjestelmät

80 % siivoukseen käytetystä ajasta kuluu lattiapuhdistukseen, siksi on tärkeää valita järjestelmä joka säästää mahdollisimman paljon aikaa. Swep-järjestelmä on yli 40 vuoden kokemuksella ollut jo pitkään lattiapuhdistuksen todellinen tienviitoittaja. Järjestelmämme taloudellisuus, ympäristöystävällisyys ja tehokkuus ovat vertaansa vailla. 

Suodata
Method :
Sqm per day :
Mop style :

Välinevarret

Ergonomiset Swep välinevarret ovat suunniteltu toimimaan täydellisesti yhdessä moppausjärjestelmämme kanssa. Katso valikoimastamme juuri sinun tehtävääsi täydellisesti soveltuva varsi!

Lue lisää

Swep järjestelmä

Uusi Swep Pro -sarja täyttää kaikki vaatimukset mitkä liittyvät lattiapuhdistukseen. Moppien uudet työleveydet ja mikrokuitunukkarakenne, mahdollistavat tehokkaan siivoamisen ergonomisesti ja hygieenisesti

Lue lisää

ExpressPro järjestelmä (tarramopit)

Jos valintasi on tarramoppi, niin sinun kannattaa oitis tutustua Vileda Professionalin Express-järjestelmään! Tarramoppisarjamme tarjoaa sinulle mikrokuidun verratonta puhdistustehoa.

Lue lisää

ClickSpeed-järjestelmä

ClickSpeedissä yhdistyy mopin tehokkuus, ja pyyhkeen joustava helppokäyttöisyys. Järjestelmä on helppo oppia ja käsitellä – CLICK, ja siivous voi alkaa.

Lue lisää

Lattiapyyhkeet

Lattiapyyhettä käytetään Swep Teräväkuivaimen kanssa, johon on myös saatavilla erikseen tilattavat pyyhkeenpidikkeet.

Lue lisää

Lattiapuhdistus - tarvikkeet

Hyvät tarvikkeet helpottavat päivittäistä lattioiden ylläpitosiivousta. Moppilaatikko ja seula helpottavat moppien esivalmistelua, hankauslevy ja kostutuspullo ovat tehokkaiat täsmäaseita!

Lue lisää

Perinteinen moppi ja sanko

Ei sisälly Suomen tuotevalikoimaan.

Lue lisää

Heräsikö kysymyksiä? Ota meihin yhteyttä!

Ota yhteyttä