Koncept för fastighetsstäd

Vill du vara effektiv? Välj då Swep!

Än idag finns det inga andra moppar som slår Swep systemet vad gäller trappstädning.

Redskapen utvecklas konstant - effektivare och hållbara material, nya strukturer och smarta lösningar. Allt för att erbjuda en hög kvalitet och stor kapacitet så väl, både för golv- som interiörstädning. 

Freudenberg har som mål att vara klimatneutrala senast 2045. Det är något som vi sätter stort fokus på i alla våra egna produktionsanläggningar. Swep System produceras i Finland, där vi certifierar både produkter och tillverkningsprocesserna. 

Vi har solpaneler på taket för att producera egen grön el. Mopparna är av återvunnet material och det tillsammans med korta transporter från fabrik till dig som kund minimerar CO2 utsläppen. På vår hemsida kan du räkna ut vilken besparing du kan göra. 

Att välja originalet ger stora fördelar! Vår fickmopp är den mest kopierade moppen på marknaden. Kopiorna är många, kvalitén går inte att jämföra - vare sig i slitstyrka och rengöringsresultat.

Vi vet att om du väljer Swep så är det en investering som lönar sig - du behöver färre moppar i användning, färre moppar i tvätt och hantering. Och du behöver inte investera i nya moppar. De flesta Swep mopparna klarar att tvättas upp till 1.000 gånger. 

Ett hållbart sortiment för den tuffaste utmaingen!

  • Vi erbjuder effektiva och hållbara lösningar som leder till lägre kostnader, bättre ergonomi och renare miljö.
  • Du kan lita på resultatet - även den osynliga smutsen tas upp.
  • Våra mikrofiberprodukter klarar högsta hygieniska standard -99,99%*.
  • Säkerställ din städning - våra manualer och filmer guidar dig och hela teamet
  • Det tål att upprepas! Än idag finns det inga andra moppar som slår Swep systemet vad gäller trappstädning.

Heräsikö kysymyksiä? Ota meihin yhteyttä!

Ota yhteyttä