Siivousvälineet ravintoloihin ja keittiöihin

Elintarviketurvallisuus ja -hygienia: Pidä liiketoiminta terveenä

Mahdollisimman hyvän hygienia- ja elintarviketurvallisuustason säilyttäminen ravintoloissa, keittiöissä ja pitopalveluyrityksissä on erittäin tärkeää liiketoiminnan kestävyyden ja maineen kannalta. Kyse ei ole pelkästään asiakkaiden terveydestä ja tyytyväisyydestä, vaan ruuanlaittoa koskevien vaatimusten ja henkilöstön hyvinvoinnin parantamisesta. 

Elintarviketeollisuuden erittäin korkeiden laatuvaatimusten noudattaminen ei kuitenkaan ole helppoa. Sekä kansalliset että eurooppalaiset lait ja säädökset vaikuttavat ravintola- ja pitopalveluyrityksiin. 

Näiden säädösten noudattamisessa – ja samalla liiketoiminnan tehokkuuden ja laadun varmistamisessa – on viisi tärkeää tekijää:

  • Järkevä ja tehokas hygieniasuunnitelma
  • Nykyaikaiset ja toiminnan tarvetta vastaavat siivousmenetelmät
  • Kattava valikoima laadukkaita ja värikoodattuja siivousvälineitä
  • Kattavat henkilöstökoulutukset
  • Kestävät tai kertakäyttöiset mikrokuitusiivousvälineet

Huomioimalla asiakkaan erityistarpeet voimme luoda räätälöidyn siivous- ja hygieniasuunnitelman, joka noudattaa ja tukee yleistä HACCP-suunnitelmaa (Hazard Analysis and Critical Control Points, vaarojen analysointi ja kriittiset hallintapisteet). Tarjoamme oikeat tuotteet, menetelmät ja koulutuksen, jotka tukevat liiketoiminnan menestymistä. 

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää.

Elintarvikkeiden käsittelyalueiden HACCP-vaatimusten mukainen siivous

Mahdollisimman tehokasta siivousta: Pysy tahdissa

Elintarvikealalla – ravintoloissa ja ruokaloissa – on kasvava paine siivota pöydät sekä puhdistaa lattiat ja muut pinnat mahdollisimman nopeasti tinkimättä laadusta tai vaikuttamatta asiakaskokemukseen. Sama koskee tavaratalojen elintarvikeosastoja. Hygienian ylläpitämisessä ja elintarviketahrojen siivoamisessa on kyse nopeudesta. On kuitenkin vaikeaa siivota yhtä aikaa nopeasti ja tehokkaasti. 

Täyttääkseen tämän päivän elintarviketurvallisuuden vaatimukset insinöörimme ovat luoneet ravintoloille ja keittiöille suunnattuja käyttäjäystävällisiä ja helppokäyttöisiä järjestelmiä ja siivousmenetelmiä, jotka nopeuttavat siivousta merkittävästi. Tuloksena on parempi hygienia lyhyemmässä ajassa ja pienemmällä vaivalla.

Oikeat siivoustuotteet ravintoloille ja keittiöille: Pidä kutsumattomat vieraat loitolla

Ammattikeittiöt ovat vaativia ympäristöjä, joissa on useita mahdollisia vaaroja. Tämän vuoksi henkilökohtainen turvallisuus kulkee käsi kädessä elintarviketurvallisuuden ja hygienian kanssa. 

Esimerkiksi turvalattioiden pitäminen puhtaana ja turvallisena edellyttää erityisiä siivousmenetelmiä. Järjestelmällisen siivousmenetelmän käyttäminen on näin ollen tärkeimpiä HACCP-järjestelmän vaatimuksista. Toinen tärkeä tekijä elintarviketurvallisuuden ylläpitämisessä on ristikontaminaatioiden estäminen. Tavallisin tapa välttää ristikontaminaatiota on säilyttää raa’at ja valmiit elintarvikkeet erillään ja käyttää siivoukseen tiettyyn tarkoitukseen suunnattuja, värikoodattuja välineitä. 

Valikoimassamme on mikrokuitumoppeja ja -liinoja, jotka poistavat tehokkaasti ja kemikaalittomasti jopa 99,9 % bakteereista keittiöissä ja muilla elintarvikkeiden käsittelyalueilla, sekä värikoodattuja siivousliinoja, jotka tukevat järjestelmällistä ja hygieenistä siivousta. 

Tavalliset kertakäyttöiset mikrokuiduttomat ratkaisut eivät vastaa ammattialan haasteisiin. Mikrokuituun vaihtaminen voi vähentää jätettä, kemikaaleja ja kustannuksia.

Perusteellinen puhdistaminen, tahrojen poistaminen tai läikkyneiden nesteiden siivoaminen – siivoustarpeesta riippumatta löydät meiltä ratkaisun nopeaan, tehokkaaseen ja hygieeniseen siivoukseen.

Heräsikö kysymyksiä? Ota meihin yhteyttä!

Ota yhteyttä