Vastuuvapauslauseke

  1. Freudenberg Home and Cleaning Solutions Oy operoi sivustoa ja kaikki siihen liittyvät oikeudet ovat Freudenberg Home and Cleaning Solutions Oy:n yksinomaista omaisuutta, ellei toisin ole mainittu.
  2. Kaikki sivustolla julkaistut tiedot, erityisesti tuotteisiin liittyvät tiedot, on annettu Freudenberg Home and Cleaning Solutions Oy:n parhaiden tietojen mukaan. Kyseisiä tietoja ei missään tilanteessa (lain sallimissa rajoissa) voida katsoa miksikään takuuksi tai lupaukseksi, eivätkä ne aiheuta Freudenberg Home and Cleaning Solutions Oy:lle mitään korvausvelvollisuutta.
  3. Freudenberg Home and Cleaning Solutions Oy voi ilman korvausvelvollisuutta ja oman harkintansa mukaan muokata tai muuttaa sivustoa tai jotakin sen osaa tai lakkauttaa sivuston tai jonkin sen osan milloin tahansa. Freudenberg Home and Cleaning Solutions Oy:llä ei ole mitään velvollisuutta päivittää sivustoa.
  4. Linkit kolmansien osapuolien sivustoille eivät muodosta Freudenberg Home and Cleaning Solutions Oy:n hyväksyntää kyseisille sivustoille, eikä Freudenberg Home and Cleaning Solutions Oy vastaa näiden sivustojen käytettävyydestä tai niiden sisällöstä.