Myymäläsiivousratkaisut Vileda Professionalilta

Nosta myymälöiden hygienia ja asiakkaiden luottamus uudelle tasolle

Liikkeiden etupihat ja muut julkiset alueet ovat asiakkaiden jatkuvan tarkkailun alla. Tämän vuoksi jälleenmyynnissä yksityiskohdilla, ja erityisesti puhtaudella, on merkitystä. Jos jokin kohta on likainen, asiakkaat saattavat olettaa muun liikkeen olevan yhtä sotkuinen. Liikkeen kalustuksen ja sisustuksen on oltava aina parhaimmillaan. Myymäläsiivouksen laatu vaikuttaa liikkeen houkuttelevuuteen:

  • 96 % kuluttajista mainitsi liikkeen ulkonäön äärimmäisen tai jokseenkin tärkeäksi
  • 52 % kuluttajista on välttänyt liikettä, koska se on näyttänyt ”likaiselta” ulkoapäin
  • yli 80 % kuluttajista ei palannut liikkeeseen ensimmäisen käyntikerran jälkeen – 32 % ilmoittaa ”likaisuuden” tärkeimmäksi syyksi.

Lisäksi terveys- ja turvallisuussäädökset edellyttävät, että kauppojen, tavaratalojen ja ostoskeskusten kaikkia lattiat ja pinnat pidetään puhtaina, jotta vältetään tapaturmat, kuten läikkyneisiin nesteisiin liukastuminen.

Myymäläsiivousratkaisumme auttavat parantamaan liikkeiden siivoustuloksia. Ne on suunniteltu useisiin erilaisiin ympäristöihin:

  • tavaratalot
  • ostoskeskukset
  • erikoiskaupan keskukset
  • muut myymälät

Nosta tuottavuutta

Myymäläsiivoojien on työskenneltävä nopeasti ja huomaamatta, jotta he eivät häiritse myymälän muuta henkilöstöä ja asiakkaita kaupankäyntiaikana. Siivousvälineiden on oltava yksinkertaisia ja nopeakäyttöisiä. 

Vileda Professionalin myymälöiden ja tavaratalojen siivoukseen suunnatut ratkaisut mahdollistavat turvallisemman siivouksen. Ne vähentävät asiakkaille, henkilöstölle ja tavaroille koituvaa riskiä ja pienentävät samalla kustannuksia nopeuttamalla siivousta, lisäämällä henkilöstön tuottavuutta ja vähentämällä kemikaalien käyttöä. 

Ota selvää, millaisia tuotteita meillä on tarjota sinun erityistarpeisiisi. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää.

Turvallisessa myymäläsiivouksessa on useita etuja

Mielenrauhaa henkilöstölle

Valitsemalla helppokäyttöisiä ratkaisujamme ja ergonomisia tuotteitamme voit tarjota henkilöstölle parhaat välineet tehokkaaseen työskentelyyn ja estää terveysongelmista johtuvia henkilöstön poissaoloja: 

  • EU-tutkimusten mukaan siivoojilla on poissaoloja arviolta >12 % ja poissaolon keskimääräinen kesto on 25 päivää.
  • Suurin osa poissaoloista on seurausta kemikaalien ja riittämättömän ilmanvaihdon aiheuttamasta astmasta ja ihottumasta.
  • 40 % poissaoloista on seurausta tuki- ja liikuntaelinongelmista, jotka voidaan estää käyttämällä ergonomisempia myymäläsiivousratkaisuja.

Poista bakteerit

Valikoimamme sisältää mikrokuitumoppeja ja -liinoja, jotka poistavat jopa 99,9 % bakteereista. Lisäksi ne poistavat pinnoilta merkittävästi enemmän pölyä ja likaa kuin perinteiset siivousmenetelmät. 

Mikrokuituvälineitä käyttämällä kemikaalijäämiä ei kerry vaikeasti puhdistettaville alueille, kuten hyllyjen taakse tai alle, jossa mikrobit kukoistavat.

Estä liukastumiset

Kuiva lattia on ensisijaisen tärkeä: myymälöissä sattuvista tapaturmista 60 % on yhä liukastumisia ja kompastumisia – mikään muu vaara ei aiheuta enemmän tapaturmia. Myymäläsiivoukseen suunnatuissa siivoustuotteissamme käytetyt materiaalit ja suositellut siivousmenetelmät jättävät lattian lähes kuivaksi.

Heräsikö kysymyksiä? Ota meihin yhteyttä!

Ota yhteyttä