Vileda Professional 

Vileda Professional kehittää ja valmistaa johtavia siivousratkaisuja ammattikäyttöön useille aloille, kuten terveydenhuolto, valvotut ympäristöt, yleiset rakennukset sekä hotelli- ja ravintola-ala. 

Yli 70 vuoden kokemuksella tiedämme siivousalan ammattilaisten tarpeet erilaisissa ympäristöissä. Ratkaisumme tarjoavat nopean, tehokkaan ja kustannustehokkaan siivouksen. Kestävän kehityksen mukaiset siivousinnovaatiot ovat aina olleet Vileda Professionalin pääasiallinen tavoite.

Meillä on myyntitoimistot kaikissa suurimmissa Euroopan maissa, Pohjois-Amerikassa ja Aasiassa sekä laaja edustajaverkosto, joten toimintamme on maailmanlaajuista.

Siivousinnovaatioita asiakkaitten tarpeisiin

Sitoutumisemme asiakkaittemme menestymiseen

Tavoitteenamme on auttaa asiakkaitamme menestymään nyt ja tulevaisuudessa. Onnistumme tässä täyttämällä asiakkaittemme nykyiset tarpeet pohtiessamme jo samalla tulevia tarpeita. 

Tämän vuoksi olemme yhdenmukaistaneet menetelmiämme, järjestelmiämme ja prosessejamme kauttaaltaan säilyttämällä kuitenkin tuotteiden monipuolisen muokattavuuden. Näin voimme auttaa asiakkaitamme parantamaan asiakastarjontaa, omaa profiiliaan ja henkilöstön tehokkuutta sekä samalla tarjota asiakkaiden käyttöön siivousjärjestelmiä, jotka on helppo mukauttaa huomisen tarpeisiin.

Tällainen tulevaisuusajattelu on vain osa suurempaa sitoutumistamme erinomaisuuteen – tekniikassa ja innovaatioissa sekä tuotteidemme, prosessiemme ja palvelujemme laadussa.

Jatkuva halumme kehittyä 

Laakereillaan lepäävät yritykset jäävät jälkeen muista. Sen vuoksi pyrimme koko ajan parantamaan ja kehittämään parhaita ideoitamme. 

Myyntiedustajamme ja sovellusinsinöörimme tapaavat asiakkaitamme paikan päällä ja pyrkivät löytämään heidän tarpeisiinsa sopivia ratkaisuja, jotka helpottavat, nopeuttavat ja tehostavat siivousta. 

Päätoimipaikkamme on Weinheimissa Saksassa lähellä Freudenbergin tutkimus- ja kehityskeskuksia.   

Laaja markkinatietämyksemme

Tunnemme alan markkinat ja niiden tilanteen, sillä olemme kehittäneet ja valmistaneet johtavia siivousratkaisuja vuosien ajan. Tämän myötä tarjoamme asiakkaillemme useita muitakin etuja, jotka korostavat pätevyyttämme ja kokemustamme ammattisiivouksen alalla:
  • Valmistamme siivoustuotteita useille siivousaloille ja olemme menestyneet  maailmanlaajuisesti.
  • Yrityksen omat työntekijät vastaavat tutkimuksesta ja kehityksestä korkeimpien laatuvaatimusten mukaisesti ja käyttämällä patentoituja tekniikoita.
  • Ergonomia, toiminta ja muotoilu  ovat avainasemassa tuotekehityksessämme.
  • Tuotteidemme suorituskyky on luokkansa tehokkainta.
  • Pyrimme ratkaisuihin, jotka tukevat kokonaisvaltaista kestävää kehitystä.
  • Vileda Professional on osa Freudenberg Groupia  –  maailmanlaajuinen teknologiayhtiö, joka tarjoaa asiakkailleen ja yhteisölleen pitkälle tähtääviä innovaatioita.