Terveydenhuollon siivousratkaisut Vileda Professionalilta

Vastaa herkkien tilojen siivoushaasteisiin

Hygienia on ensiarvoisen tärkeää terveydenhuoltolaitoksissa, kuten sairaaloissa ja hoitokodeissa, erityisesti infektioiden määrän kasvaessa. Hygienia takaa ihmisten terveyden ja hyvinvoinnin, ja kyse saattaa usein olla ”elämästä ja kuolemasta”. Tästä syystä on tärkeää saavuttaa mahdollisimman korkea puhtaustaso ja infektioiden hallinta

Vileda Professional tarjoaa asiakkailleen ratkaisun, jonka avulla voidaan nostaa hygieniatasoja ja vähentää infektiomääriä merkittävästi mahdollisimman alhaisilla kokonaiskustannuksilla. Terveydenhuoltolaitoksille suunnatut siivousratkaisumme ovat joustavia ja edustavat uusinta tekniikkaa. Niitä voidaan käyttää useissa käyttötarkoituksissa herkissä tiloissa, ja ne ovat muokattavissa asiakkaan tarpeiden ja vaatimusten mukaan. 

Vileda Professionalin avulla voit varmistaa mahdollisimman korkeat hygieniastandardit. Ota yhteyttä, niin räätälöimme sinulle sopivan tarjouksen.

Testattuja ratkaisuja bakteerien poistamiseen ja infektioiden hallintaan 

Hyödynnä laajaa tietämystämme terveydenhuollon siivousratkaisuista

Yli 50 vuoden kokemuksella Vileda Professional tietää terveydenhuoltoalan tarpeet. Koko tämän ajan olemme kehittäneet, valmistaneet ja tarjonneet johtavia siivousratkaisuja terveydenhuoltosektorille. Olemme hygieenisen siivouksen asiantuntijoita. 

  • Tutkimus- ja kehitystyömme tehdään yrityksen sisällä: Pystymme reagoimaan huomattavasti nopeammin nykyajan markkinaolosuhteisiin – sekä asiakkaiden erityistarpeisiin.
  • Käytämme patentoituja tekniikoita: Kehitämme viimeisimmän tekniikan mukaisia tuotteita, joiden tavoitteena ei ole pelkästään täyttää alan vaatimuksia vaan ylittää ne.
  • Tarjoamme laadukkaita tuotteita: Haluamme tuottaa asiakkaillemme pitkäaikaista arvoa. Tuotteidemme käyttöikä on markkinoiden keskiarvoa pidempi, mikä antaa niille erinomaisen kustannus-tehokkuussuhteen.

Hyödynnä järjestelmällinen lähestymistapamme 

Erittäin hygieenisen siivouksen varmistaminen edellyttää, että ketjun lenkit ovat yhtä vahvoja: tuotteet, tieto ja käyttö. Yhdistämällä nämä näkökulmat voimme varmistaa, että asiakkaamme hyötyvät järjestelmällisestä lähestymistavastamme tehokkaaseen siivoukseen.

Poista bakteereja tehokkaasti mikrokuitutuotteillamme

”Kun potilaalla on mahdollisuus valita hoitava sairaala, ensimmäinen valintakriteeri on tietenkin hoidon laatu ja pätevät lääkärit. Mutta jopa 97 % potilaista mainitsee toiseksi tärkeimpänä valintakriteerinä ”sairaalan ja huoneen siisteyden”. (Bertelsmannin tutkimus, 2006).

Tästä syystä valikoimassamme on mikrokuitumoppeja ja -liinoja, jotka poistavat bakteereja erittäin tehokkaasti. Riippumattomat testit ovat osoittaneet, että tuotteemme poistavat jopa 99,99 % bakteereista.

Pintoihin suorassa kosketuksessa olevilla Vileda Professionalin mopeilla ja liinoilla on kaikki asianmukaiset terveydenhuollon sertifikaatit. Lisäksi saatavana on kertakäyttöisiä tuotteita tiloihin, joissa hygienia on erittäin tärkeässä roolissa tai joissa ei ole pesumahdollisuutta.  
 

Heräsikö kysymyksiä? Ota meihin yhteyttä!

Ota yhteyttä