Yhteistyöllä parempaan lopputulokseen

Vaikka tuotteemme ovat helppokäyttöisiä ja niiden käyttöönotto on vaivatonta, niin hyvällä yhteistyöllä, kartoittamalla kohteen, käyttöönottokoulutuksella ja seurannalla pystymme yhdessä luomaan kohteessanne parhaan mahdollisen tuloksen.

Luonnollisesti osaat siivota – olethan ammattilainen! Jos haluat saada täyden hyödyn siivousvälineistäsi, jaamme enemmän kuin mielellämme osaamisemme ja kokemuksemme kanssasi.
 

.

1 Tietojen keruu
Ensimmäinen askel on kohteen kartoitus tarpeiden ja kohteen eriyispiirteet huomioiden
2 Analyysi/ehdotus
Analysoimme kaiken keräämämme tiedon ja laadimme ehdotuksen tarvittavista tuotteista ja koulutuksesta. Tavoitteena tehostaa ylläpitosiivousta huomioimalla ergonomia ja näin saavuttaa vaadittava puhtaustulos.
3 Koulutus
Ehdotetun ratkaisun pohjalta määritämme tarvittavat koulutukset ja tuotetuen oikeaa ja tarkoituksenmukaista käyttöä varten.
    
4 Käyttöönotto
Totuuden hetki – nyt Vileda Professional -välineet näyttävät ja todistavat, että siivous on sekä tehokasta että kustannustehokasta. Ja me olemme mukana varmistamassa, että välineitä ja ratkaisuja käytetään oikealla tavalla.
5 Jatkuva tuki ja yhteistyön kehittäminen.
Yhteistyön merkitys korostuu kohdetasolla startin jälkeen. Jatkuva tuotetuki huollon, menetelmähallinnan ja ergonomisen työskentelyn osalta on tärkeää koko sopimuskautenne aikana. Saavutetun puhtaustason ylläpitäminen takaa teidän menestymisenne. Tämä on myös meidän tavoitteemme. 

Valitse meidät ja vahvista yrityksesi imagoa!

Meidän avulla mahdollisuutesi uusien asiakkuuksien voittamiseen paranevat. Valitsemalla Vileda Professionalin osoitat asiakkaillesi, niin vanhoille kuin uusille, että laadukas ja kustannustehokas siivous ovat sinulle sydämenasioita.
Ota yhteyttä niin autamme!