Koulutuskeskusten hygieeninen siivous Vileda Professionalilla

Suuret ihmisjoukot lisäävät vastuuta

Puhdas koulutusympäristö on erittäin tärkeässä roolissa lasten, opiskelijoiden ja henkilöstön hyvinvoinnin kannalta. Koulujen ja yliopistojen julkiset tilat muodostuvat nopeasti sairauksien ja infektioiden kasvualustoiksi, jos niitä ei huolleta oikein. Vieläkin haastavampia paikkoja ovat urheiluhallit, vapaa-ajankeskukset ja muut tilat, joissa on julkisia pukuhuoneita. Kaupungit ja viranomaiset saavat kuitenkin käyttää siivoukseen vain rajoitetun määrän rahaa, joten on tärkeää saavuttaa puhdas ja turvallinen ympäristö alhaisilla kokonaiskustannuksilla.

Vileda Professionalin ratkaisut auttavat saavuttamaan erittäin hygieenisen siivouksen alhaisemmilla kokonaiskustannuksilla seuraavissa kohteissa:

 • koulut
 • päiväkodi
 • yliopistot
 • paikalliset virastot
 • vapaa-ajankeskukset

Varmista kaikkien terveys ja turvallisuus

Koulutusympäristöissä monet terveysriskit ovat entistä näkyvämpiä, mukaan lukien astma sekä virus- ja bakteeritartunnat. Esivalmistellut siivousratkaisumme taistelevat näitä vaaroja vastaan. Tarjoamme ratkaisuja, jotka auttavat hallitsemaan tartuntoja ja sitä kautta lisäävät lasten, opettajien ja siivoushenkilöstön terveyttä ja hyvinvointia. Lisäksi kaikki valmistamme välineet on kehitetty erittäin ergonomisiksi, mikä vähentää selkään kohdistuvaa rasitusta.

Ota yhteyttä ja kerro meille erityistarpeistasi.

Kustannustehokasta siivousta hygieniasta tinkimättä

Pienennä siivouskustannuksia esivalmistelluilla mikrokuituratkaisuilla

Vileda Professionalin esivalmistellut mikrokuitujärjestelmät vastaavat koulutuskeskusten yleisimpiin hygieniahaasteisiin. Näkyvästi puhtaampien pintojen lisäksi mikrokuitutuotteillamme on seuraavat ominaisuudet:

 • Pienempi vedenkulutus – auttaa säästämään rahaa ja luonnonvaroja
 • Vähemmän kemikaaleja – siivouskemikaalien epäillään aiheuttavan tai pahentavan astmaa ja hengitystiesairauksia
 • Poistaa bakteerit, lian ja pölyn 99,9 prosenttisesti
 • Estää huoneiden välisen ristikontaminaation
 • Kuivat lattiat – esivalmistellut mikrokuitumoppimme eivät jätä jälkeensä kosteita alueita mikrobien kasvualustoiksi. Nopeammin kuivuvat lattiat ehkäisevät myös liukastumisia.
 • Parempi ergonomia ja helppokäyttöisyys – raskaita vesisankoja ei tarvitse kannella ympäriinsä. Vähäisen kitkan ja helppokäyttöisyyden ansiosta toistuvien rasitusvammojen riski on merkittävästi alhaisempi.

Lisäksi Vileda Professionalin tuotteet ovat erittäin kestäviä ja niiden käyttöikä on pitkä. Valinta on sinun: säästä rahaa ostamalla halpoja tuotteita tai vähennä pitkän aikavälin kustannuksia investoimalla koulutusympäristössä pitkäkestoisiin ammattisiivousratkaisuihin. 

Heräsikö kysymyksiä? Ota meihin yhteyttä!

Ota yhteyttä