Express Pro r-Trio Max

Monipuolinen moppi, joka poistaa lian maksimaalisesti

Yksipuoleinen r-Trio Max -moppi tarjoaa toiminnallisuutta, kestävyyttä ja ympäristöystävällisyyttä ammattisiivoukseen ja se on luotu parantamaan Express Pro -järjestelmän toiminnallisuutta.


Mopit on valmistettu yli 35% kierrätetyistä materiaaleista. Neljän langan kuiturakenne takaa erinomaisen puhdistustehon, helpon liukuvuuden ja korkean kestävyyden. r-Trio Max -mopeilla puhdistat täydellisesti jopa 20 m2:n suuruiset alueet (40 cm työleveydellä). 

Käyttökohteet

r-Trio Max -mopit ovat ihanteellisia monissa ympäristöissä, kuten julkisten toimitilojen siivoamisessa, esimerkiksi toimistoissa, asuinkiinteistöissä, kouluissa sekä ravintola- ja hotellikäytössä. r-Trio Max -mopit soveltuvat voimakkaasti liikaantuvien kovien ja epätasaisten lattioiden puhdistamiseen. Moppi puhdistaa erinomaisesti myös epätasaiset pinnat, sillä mopin hapsut poistavat lattiapinnan urista pinttyneen lian sekä irtolian.


Mukautuva silmukkarakenne sopii erilaisille lattiapinnoille kuten muun muassa kumille, linoleumille, vinyylille ja laatoille. Soveltuu käytettäväksi esivalmisteltuna.

Heräsikö kysymyksiä? Ota meihin yhteyttä!

Ota yhteyttä