MicroMulti

MicroMulti - Suuri mikrokuitupyyhe lattiapinnoille

Joutsenmerkitty MicroMulti lattiapyyhe on monikäyttöinen mikrokuitupyyhe. Se on raidoitettu molemmin puolin polyesterikuiduilla, joiden ansiosta kitka on pienempi. Monipuolista MicroMulti mikrokuitupyyhettä voidaan käyttää sekä lattia- että tasopinnoilla. Tekninen seloste: polyesteria, polyamidia.

MicroMulti lattiapyyhkeen käyttöalueita ovat pienet ja runsaasti kalustetut tilat. Se sopii nihkeäksi esivalmisteltuna suoraan pesukoneesta tai käsimenetelmin kostutettuna puhdistukseen kaikille pinnoille.

MicroMultia käytetään yhdessä Swep Teräväkuivaimen kanssa. Teräväkuivaimeen on saatavilla erikseen tilattavat pyyhkeenpidikkeet pyyhkeen kiinnittämistä varten.
Pese uudet pyyhkeet pesukoneessa tai huuhtele huolellisesti ennen käyttöä.
Hyödynnä pesukonetta ja ota nihkeät pyyhkeet käyttöön suoraan koneesta tai nihkeytä ne manuaalisesti sangossa mittaamalla liuoksen määrä.

Hyvän pesutuloksen aikaansaamiseksi kiinnitä huomiota koneen täyttömäärään, pesulämpötilaan ja pyykinpesuaineen annosteluun.
Muista huolehtia runsasrakenteisen pyyhkeen huolellisesta huollosta, jotta hiekka ja muut vastaavat naarmuttavat materiaalit eivät jää pyyhkeen rakenteisiin.

Tuotteen edut:
• Hyvä kapasiteetti: Suurikokoinen pyyhe omaa hyvän puhdistuskapasiteetin lattiapinnoilla
• Ergonominen: Pyyhkeen alhainen kitka tekee siitä kevyen ja ergonomisen käyttää
• Monikäyttöinen: Lattioiden lisäksi pyyhettä voidaan käyttää taso- ja pystypinnoilla
• Joutsenmerkitty

 

Tuotenimi Koko (cm) Tuotenumero Pkt/ltk Art.no. Pack Kpl/pkt
MicroMulti 35 x 60 145840 10 145845 10
MicroMulti 35 x 60 145840 10 145845 10

Heräsikö kysymyksiä? Ota meihin yhteyttä!

Ota yhteyttä