Picture's description

Moppausjärjestelmät

80 % siivoukseen käytetystä ajasta kuluu lattiapuhdistukseen, siksi on tärkeää valita järjestelmä joka säästää mahdollisimman paljon aikaa. Swep-järjestelmä on yli 40 vuoden kokemuksella ollut jo pitkään lattiapuhdistuksen todellinen tienviitoittaja. Järjestelmämme taloudellisuus, ympäristöystävällisyys ja tehokkuus ovat vertaansa vailla. 

Suodata
Method :
Mop style :
Sqm per day :

Välinevarret

Ergonomiset Swep välinevarret ovat suunniteltu toimimaan täydellisesti yhdessä moppausjärjestelmämme kanssa. Katso valikoimastamme juuri sinun tehtävääsi täydellisesti soveltuva varsi!

Lue lisää

Swep Duo -järjestelmä

Swep Duo on paras ratkaisu tehokkaaseen päivittäiseen lattiapuhdistukseen. Kaksipuolisella mopilla puhdistat vaivattomasti ja joustavasti yli kaksinkertaisen määrän lattiapintaa.

Lue lisää

Swep Single -järjestelmä

Me tiedämme että tietyt erikoistehtävät vaativat tietynlaista erikoisosaamista. Swep Single -järjestelmä tarjoaa sinulle käytännöllisiä ratkaisuja esim. rappusiin, turvalattioille tai lattiapintojen vahaukseen.

Lue lisää

Express järjestelmä (tarramopit)

Jos valintasi on tarramoppi, niin sinun kannattaa oitis tutustua Vileda Professionalin Express-järjestelmään! Tarramoppisarjamme tarjoaa sinulle mikrokuidun verratonta puhdistustehoa.

Lue lisää

ClickSpeed-järjestelmä

ClickSpeedissä yhdistyy mopin tehokkuus, ja pyyhkeen joustava helppokäyttöisyys. Järjestelmä on helppo oppia ja käsitellä – CLICK, ja siivous voi alkaa.

Lue lisää

Lattiapyyhkeet

Lattiapyyhettä käytetään Swep Teräväkuivaimen kanssa, johon on myös saatavilla erikseen tilattavat pyyhkeenpidikkeet.

Lue lisää

Lattiapuhdistus - tarvikkeet

Hyvät tarvikkeet helpottavat päivittäistä lattioiden ylläpitosiivousta. Moppilaatikko ja seula helpottavat moppien esivalmistelua, hankauslevy ja kostutuspullo ovat tehokkaiat täsmäaseita!

Lue lisää

Perinteinen moppi & sanko

Ei sisälly Suomen tuotevalikoimaan.

Lue lisää

Heräsikö kysymyksiä? Ota meihin yhteyttä!

Ota yhteyttä