MicroMulti

MicroMulti - Suuri mikrokuitupyyhe lattiapinnoille

Monikäyttöinen mikrokuitupyyhe. Molemmin puolin raidoitettu polyesterikuiduilla, joiden ansiosta kitka on pienempi. Monipuolista MicroMulti mikrokuitupyyhettä voidaan käyttää sekä lattia- että tasopinnoilla. Tekninen seloste: polyesteria, polyamidia.

Käyttöalue: MicroMulti mikrokuituisen lattiapyyhkeen käyttöalueita ovat pienet ja runsaasti kalustetut tilat. Se sopii nihkeäksi esivalmisteltuna suoraan pesukoneesta tai käsimenetelmin kostutettuna puhdistukseen kaikille pinnoille.

Käyttö: Käytetään yhdessä Swep Teräväkuivaimen kanssa. Teräväkuivaimeen on saatavilla erikseen tilattavat pyyhkeenpidikkeet pyyhkeen kiinnittämistä varten.
Pese uudet pyyhkeet pesukoneessa tai huuhtele huolellisesti ennen käyttöä. Hyödynnä pesukonetta ja ota nihkeät pyyhkeet käyttöön suoraan koneesta tai nihkeytä ne manuaalisesti sangossa mittaamalla liuoksen määrä.

Hyvän pesutuloksen aikaansaamiseksi kiinnitä huomiota koneen täyttömäärään, pesulämpötilaan ja pyykinpesuaineen annosteluun. Muista huolehtia runsasrakenteisen pyyhkeen huolellisesta huollosta, jotta hiekka ja muut vastaavat naarmuttavat materiaalit eivät jää pyyhkeen rakenteisiin.

Hyödyt asiakkaalle:

• Hyvä kapasiteetti: Suurikokoinen pyyhe omaa hyvän puhdistuskapasiteetin lattiapinnoilla.
• Ergonominen: Pyyhkeen alhainen kitka tekee siitä kevyen ja ergonomisen käyttää.
• Monikäyttöinen: Lattioiden lisäksi pyyhettä voidaan käyttää taso- ja pystypinnoilla.

Tuotenimi Väri Koko (cm) Tuotenumero Pkt/ltk Art.no. Pack Kpl/pkt
MicroMulti harmaa 35 x 60 145840 10 145845 10

Heräsikö kysymyksiä? Ota meihin yhteyttä!

Ota yhteyttä