Kiinteistövaunu Pro

Valmiina kaikkiin haasteisiin

Kiinteistövaunu Pro on parannettu versio aiemmasta Kiinteistövaunu Premiumista. Kiinteistövaunu Pro on varusteltu kahdella 20 l moppilaatikolla (toinen moppilaatikko on varusteltu kannella), kahdella 6 l sangolla ja tarvikehyllyllä, jotka kaikki on
valmistettu 50 % kierrätetyistä raaka-aineista.

Vaunussa on myös kaksi metallikoria, jotka ovat irrotettavissa, jolloin tilaa saa pölynimurille tai pienikokoiselle yhdistelmäkoneelle. Koneet sijoitetaan vaunun pohjassa olevalle metallialustalle ja ne kiinnitetään kumihihnoilla.

Kiinteistövaunu Prossa on neljä monikäyttöistä välinepidintä varsien ja harjojen kuljettamiseen sekä tilava osa vaunu keskellä näille. Vaunusta löytyy kestävä keskiseisontatuki, joka lukitsee vaunun tukevasti paikoilleen. Ergonomisesti muotoiltu työntökahva ja jätesäkkikehä ovat korkeussäädettävissä.

Käyttökohteet

Kiinteistövaunu Pro on suunniteltu kestämään kausivaihteluita ja Pohjoismaiden ankaria olosuhteita. Suuret ilmattomat pyörät on suunniteltu rullaamaan pehmeästi karkeilla pinnoilla ja märissä olosuhteissa.

Kiinteistövaunu Pro on erinomainen valinta porrashuoneiden siivouksessa, joka vaatii liikkumista rakennuksesta toiseen ulkoilman kautta. Se on myös ihanteellinen vaunu puhdistettaessa teollisuuskohteita.

Tuotenimi Koko (cm) Tuotenumero Pkt/ltk Art.no. Pack Kpl/pkt
Kiinteistövaunu Pro 90x60x105 174649 1 Korvaa 128372 1

Heräsikö kysymyksiä? Ota meihin yhteyttä!

Ota yhteyttä