r-MicronSolo

Kertakäyttöinen mikrokuitupyyhe - valmistettu 35% kierrätetyistä raaka-aineista. Vähennä hiilijalanjälkeäsi Vileda Professional r-tuotteilla!

r-MicronSolo on uniikki yhdistelmä mikrokuitua ja viskoosia, mikä antaa sille hyvän puhdistustehon ja samalla erinomaisen imukyvyn. r-MicronSolo on paitsi tehokas, se on myös ympäristöystävällinen, sillä se on valmistettu 35 % kierrätetyistä raaka-aineista, eli kuluttajakäytöstä peräisin olevasta muovijätteestä.
 
Yhden käyttökerran mikrokuitupyyhe antaa maksimaalisen käyttöturvan ja hygieenisyyden. Oikein käytettynä ristikontaminaatioiden riski on käytännössä olematon, kun käytössä on kertakäyttöinen mikrokuitupyyhe. Mikrokuidun teho perustuu MicronFibre teknologiaan, joka on Vileda Professionalin uniikki valmistusmenetelmä jossa mikrokuitu halkaistaan 32 osaan, perinteisen 8 tai 16 sijaan.

Riippumattomat testit osoittavat että r-MicronSolo poistaa pinnoilta jopa 99,99% bakteereista ja viruksista. r-MicronSolo on ensiluokkainen kertakäyttöinen mikrokuitupyyhe tiloihin joissa tarvitaan kaikista hygieenisin vaihtoehto, tai huoltomahdollisuudet ovat puutteelliset.

Heräsikö kysymyksiä? Ota meihin yhteyttä!

Ota yhteyttä