r-NanoTech micron

Kierrätetyistä materiaaleista valmistettu kestävä mikrokuitupyyhe

r-NanoTech micron on Vileda Professionalin kestävä mikrokuitupyyhe, joka on valmistettu 67 % kierrätetyistä materiaaleista, eli kuluttajakäytöstä peräisin olevasta muovijätteestä. Vileda Professionalin tavoitteena on luoda kestävämpi tulevaisuus ja r-NanoTech micron on luotu juuri tätä periaatetta ajatellen. Tämä tavoite ei tarkoita sitä, että luopuisimme ominaisuuksista, joista meidät tunnetaan, vaan tuotteen puhdistusteho on silti erinomainen ja se poistaa esimerkiksi rasvaisenkin lian aina raidattomalla pyyhintäjäljellä.

r-NanoTech micron on valmistettu päättymättömästä ultrahienosta mikrokuidusta (0,1-0,3 dtex). Tämä edistyksellinen mikrokuituteknologia takaa erinomaisen puhdistustehon ja
r-NanoTech micron poistaakin jopa 99,99 % virus- ja bakteeriliasta vain pelkällä vedellä. Lisäksi tämä kestävä mikrokuitupyyhe ei vaadi rumpukuivausta, jonka ansiosta säästät sekä aikaa, että energiaa. Pyyhettä voidaan säilyttää esivalmisteltuna puhtaassa moppilaatikossa jopa 72 tuntia ilman bakteerikasvua ja hajunmuodostusta.

Käyttöalue

r-NanoTech micron soveltuu kaikkialle, jossa yleiseen hygieniatasoon kiinnitetään erityistä huomiota. Pyyhe soveltuu myös korkeaa hygieniaa vaativiin kohteisiin, jonka vuoksi r-NanoTech micronia voidaan käyttää esimerkiksi ruokaloissa, sairaaloissa ja potilashuoneissa.

Neljän eri värivaihtoehdon ansiosta erotat pyyhkeet helposti toisistaan ja vältät ristikontaminaation riskiä. Tämä monikäyttöinen mikrokuitupyyhe on erityisesti suunniteltu päivittäiseen käyttöön ja se on tarkoitettu käytettäväksi esivalmisteltuna.

Heräsikö kysymyksiä? Ota meihin yhteyttä!

Ota yhteyttä