Swep Duo Taso- & kalustemoppi 35 cm

Valkotaulujen, liitutaulujen ja muiden tasopintojen monitaituri

Swep Duo Taso- & kalustemoppi on kaksipuolinen mikrokuitumoppi, jossa on erinomainen puhdistusteho ja erinomainen kestävyys. Moppi luovuttaa kosteutta ennennäkemättömän tasaisesti, ja se on kuin kotonaan kaikilla lattian yläpuolella olevilla tasopinnoilla.

Uusi uniikki materiaali
Uudessa Royal Blue -värisessä mopissa on ennennäkemättömän tasainen kosteusluovutus. Tämän ansiosta suurtenkin kalustepintojen, kuten koko seinän peittävien valkotaulujen pyyhintä hoituu vaivatta yhdellä ja samalla mopilla.

Maksimaalisen kapasiteetin ohella tämän mopin varsinainen valttikortti on sen verraton pyyhintäjälki. Esivalmisteltuna moppi jättää täysin raidattoman pyyhintäjäljen, ja irrottaa jopa kiinnittyneen lian vaivattomasti. Uusi materiaali on optimoitu tukemaan ergonomista ja tehokasta työskentelyä.

Hyödyt käytössä

  • Swep Duo Taso- & kalustemoppi sopii kaikkiin ympäristöihin. Se on kuin kotonaan kaikissa tiloissa, aina kouluista, päiväkodeista ja toimistoista, sairaaloihin ja hotelleihin. Sillä puhdistat tehokkaasti esim: valkotaulut, kaakeli- ja puupinnat, seinät, taulut, pöydät ja muut suuret kalusteet. Työleveys 35 cm onkin omiaan nimenomaan taso-, pysty- ja kalustepintojen pyyhintään.
Tuotenimi Tuotenumero Pkt/ltk Art.no. Pack Kpl/pkt
Swep Duo Wall & Interior Mop 162256 10 536357 1

Heräsikö kysymyksiä? Ota meihin yhteyttä!

Ota yhteyttä