V-Mat r-Eco

V-Mat r-Eco - valmistettu 50 % kierrätetyistä raaka-aineista ja se on täysin PVC-vapaa

V-Mat r-Eco on kestävä valinta tilaan kuin tilaan. Sen valmistuksessa on käytetty jopa 50 % kierrätettyjä raaka-aineita ja se on mahdollista kierrättää uudelleen käytön jälkeen. Matto ei sisällä mitään haitallisia aineita ja se on myös täysin PVC-vapaa.

V-kuviointi puhdistaa tehokkaasti lian kengistä riippumatta siitä mistä suunnasta kävelet ja maton avoin rakenne kerää karkeankin lian. Helppo asentaa uudelleen tasaisen kulutuksen aikaansaamiseksi, mikä pidentää maton elinikää entisestään. Maton voi asentaa joko syvennykseen tai viistelistan kanssa lattiapinnalle.

  • Kestävä - vahvuudet 14 mm ja 20 mm
  • Kestää hyvin öljyä ja kemikaaleja
  • Materiaali kestää sekä alhaisia että korkeita lämpötiloja - voidaan käyttää sisäänkäynnin sisä- ja ulkopuolella
  • Saatavana 25 x 25 cm kokoisina paloina - helposti muokattava ja siirrettävä. Saatavana myös valmiiksi asennettuna
  • Pakkausluokitus UL 94:n mukaan: HB (granulaatti)
  • Väri: grafiitti

Käyttöalue

V-Mat r-Eco soveltuu monipuolisesti erilaisiin käyttökohteisiin. V-kuviointi puhdistaa tehokkaasti jokaisesta suunnasta ja sen avoin rakenne kerää hiekan, soran, lumen ja minimoi liukastumisvaaraa.

V-Mat r-Eco on erinomainen valinta pieniin ja suuriin sisäänkäynteihin. Tuulikaappimatto on tarkoitettu jalankulkuliikenteeseen ja muuhun kevyeen käyttöön kuten ostoskärryille. Se soveltuu erinomaisesti myös vilkasliikenteisiin kohteisiin. Matto pitää hyvin muotonsa minkä vuoksi se sopii suurillekkin pinnoille. Lisäksi maton tiheyden ansiosta se kestää raskaitakin kuljetuksia.

Tyylikkään sisäänkäynnin saat yhdistämällä V-Mat r-Eco ja V-Mat r-Duo moduuleita toisiinsa. V-Mat r-Eco on täydellinen kohteisiin, joissa tarvitaan erityistä tyyliä.

Huolto

Isoimmissa sisäänkäynneissä V-Mat r-Eco tulisi jakaa pienempiin yksiköihin, mikä helpottaa huoltoa ja siirtämistä, jolloin pidennät maton käyttöikää.

Muista aina rullata mattoa, älä nosta levynä. Rullaa matto ja lakaise tai imuroi maton alusta. Tarvittaessa maton voi pyyhkiä kostutetulla mopilla tai pestä painepesurilla.

Tuotenimi Väri Koko (cm) Tuotenumero Pkt/ltk Art.no. Pack Kpl/pkt
V-Mat 20 mm - 110458 grafiitti 25 x 25 155767 32 531530 2
V-Mat Eco 14 mm - 110457 grafiitti 25 x 25 160375 32 534290 2

Heräsikö kysymyksiä? Ota meihin yhteyttä!

Ota yhteyttä