Nordic_Advice_Durability_Diamonds_header.jpg

Vain timantit ovat ikuisia

Puhtaan lopputuloksen saavuttamiseksi ei riitä että hallitset tekniikat, menetelmät ja huollon. Äärimmäisen tärkeää on myös että käytössäsi ovat laadukkaat ja hyväkuntoiset välineet.

Meille on tärkeää, että välineillämme saavutetaan paras mahdollinen lopputulos, ja että työskentely Vileda Professionalin välineillä mielletään tehokkaaksi, helpoksi ja ergonomiseksi. Jotta voisit olla varma että välineiden tehokkuus on ennallaan, ja lopputulos olisi paras mahdollinen, on hyvä aika ajoin tarkistaa välineiden yleiskunto sekä ikä.

Me tiedämme että oikein huollettuina ja käytettyinä moppimme selviävät jopa yli tuhannesta pesusta. Kuidut kuluvat kuitenkin käytössä, sekä ennen kaikkea pesussa, mikä vääjäämättä myös tarkoittaa, että puhdistusteho laskee mitä lähemmäs moppi tulee elinkaarensa päätä. Huippulaadukkaissa tuotteissamme kuluminen ei kuitenkaan aina näy päällepäin, joten kunnon arvioiminen voi olla hankalaa.

Katso moppejasi tarkkaan, saatat hämmästyä!

Kun asiantuntijamme kiertävät auttamassa siivouskohteissa törmäävät he usein moppeihin, jotka saattavat olla yli 15 vuotta vanhoja. Vaikka tällainen moppi vaikuttaisi pintapuolisesti olevan kunnossa, niin se ei kuitenkaan enää edusta välineiden terävintä kärkeä. Laadukkaat ja hyväkuntoiset välineet ovat avain töissä viihtymiseen, puhtauden tuottamisen mielekkyyteen, sekä hohtavan puhtaaseen lopputulokseen.

Mitä haittaa siitä on, että moppi on vanha ja vähän kulunut? Riippuu tietysti kuinka vanha ja kulunut, mutta pahimmassa tapauksessa käy niin, että siivotessa ainut mikä tapahtuu, on että kastelet pinnoilla olevan lian ja levität sen ympäriinsä. Jos mopin mikrokuidut ovat täysin kuluneet tai tukkeutuneet, se ei enää kykene kapillaarisesti nostamaan epäpuhtauksia pinnoilta (imukyky). Tuloksena on silloin huono puhdistustulos, jonka myötä näkymätön lika ja epäpuhtaudet (esim. mikro-organismit) jäävät pinnalle.

Tarkista ikä ja päivitä siivousvälineesi jo tänään!
 

Swep production date

  
Ota moppi ja etsi siitä kahdeksan-numeroinen numerosarja. Löydät sen mopin sormilenkistä (Swep Duo) tai mopin taustakankaasta (Swep Single). Numerosarja (ylempänä 83250024) paljastaa moppisi iän näin: Ensimmäinen numero kertoo mopin valmistusvuoden (8), kolme seuraavaa numeroa (325) kertovat kuinka monentena kyseisen vuoden päivänä moppi on valmistettu.

Ylempi mopeista on siis valmistettu vuonna 2018, vuoden 325:ä päivänä, eli 21. marraskuuta 2018. Alempi on näin ollen puolestaan vuoden 2018 Swep Duo MicroPlus joka on valmistettu vuoden 303:a päivänä, eli 30. lokakuuta 2018

Jos Swep Single –mopissasi ei ole lasermerkintää se on valmistettu ennen vuotta 2011. Jos Swep Duo –mopissasi merkintäteksti on punainen tarkoittaa sekin, että moppi on valmistettu ennen vuotta 2011.

 
Även på våra slitstarka MicronQuick dukar hittar du samma information!
Systemet är samma men placeringen är annorlunda. För att se vilket årtal duken är tillverkad så kollar du på siffran 7, medan siffra 8 till 10 anger tillverkningsdagen. De första sex siffrorna är ett kontrollnummer för tillverkning.
Production date