man-in-protective-suit-wiping-table_2.jpg

Siivousvälineet puhdastiloihin

Kun virheisiin ei ole varaa, luota parhaaseen. Kun haluat minimoida kontaminaation riskiä, vaadi turvallisinta. Puhdastilojen siivoaminen on alan vaativimpia osa-alueita, ja korkeisiin vaatimuksiin vastataan parhaiten ylivoimaisella laadulla. Ei ole ihme että eri puolilla maailmaa puhdastilojen ammattilaiset kääntyvät kerta toisensa jälkeen Vileda Professionalin puoleen, sillä kun pienimmälläkin hiukkasella voi olla arvaamattomia seurauksia - siellä me olemme ratkaisevassa roolissa.

Mikä on puhdastila?

Puhdastilat (CE) ovat tiloja, joissa hiukkasten ja likapartikkeleiden määrää ja laatua seurataan ja ennaltaehkäistään erittäin huolellisesti. Puhdastiloissa on eri tasoja ja luokituksia riippuen niiden käyttötarkoituksesta, mitä korkeampi luokka, sitä tiukemmat puhtausvaatimukset ovat. Lian määritelmä vaihtelee vähemmän vaativien puhdastilojen pölyhiukkasista, aina pieniin näkymättömiin ilmassa leviäviin epäpuhtauksiin kuten savupartikkeleihin kaikkein vaativimmissa puhdastiloissa.

Mihin puhdastiloja käytetään?

Puhdastiloja käytetään ensisijaisesti tutkimuksissa ja valmistavassa teollisuudessa, joissa toiminta saattaa häiriintyä tai vaarantua epäpuhtauksien ja kontaminaatioiden seurauksena. Tähän kuuluu esimerkiksi laboratoriot, farmaseuttisten ja steriilien lääketieteellisten teknisten tuotteiden tuotannot, elektroniikkatuotteiden valmistus ja tiettyjen elintarvikkeiden käsittely. Puhdastilat voivat vaihdella kooltaan kokonaisista tehdaskerroksista pienempiin yksiköihin, esimerkiksi tutkimustarkoituksia varten. Koosta riippumatta on ehdottoman tärkeää että tilaan asetetut puhtausvaatimukset täyttyvät.

Miten puhdastila siivotaan?

Tiukimpien luokitusten puhdastiloissa puhtaus saavutetaan ilmansuodatuksellisin keinoin. Alemmissa luokissa puhdastilat siivotaan laadukkailla siivousvälineillä, jotka täyttävät puhdastilojen siivouksen materiaalivaatimukset. Vileda Professional tarjoaa laajan valikoiman välineitä puhdastilasiivoukseen, kuten moppeja, mikrokuitupyyhkeitä, levykehyksiä, säätövarsia ja siivousvaunuja, jotka on valmistettu täyttämään puhdastilojen tiukat vaatimukset.

Kaipaatko lisätietoja? Ota yhteyttä omaan Vileda Professional edustajaasi!  

Me Vileda Professionalilla olemme täällä sinua varten aina kun tarvitset siivousvälineitä, jotka selviävät kovimmistakin haasteista ja vaatimuksista.
Ota meihin yhteyttä
, niin autamme sinua menestymään!

Tutustu puhdastilojen siivousvälinevalikoimaamme

Puhdastilojen siivouksen osalta Vileda Professional on tuotemerkki johon voit aina luottaa. Alla olevien linkkien kautta löydät tuotteet, jotka on valmistettu erityisesti puhdastilojen siivouksen koviin haasteisiin:

Haluatko tietää enemmän erilaisista puhdastiloista ja millaisia siivousvälineitä suosittelemme puhdastilasiivoukseen? Tutustu puhdastilasivuumme (ENG) menemällä; Ratkaisut toimialoittain osion kautta kohtaan ➡ Controlled Environment.