Ergonominen puhdistus

ErgoCert.png

Ergonominen puhdistus

Ergonominen siivoaminen vaatii ensiluokkaisia ergonomisia siivousvälineitä - Riippumattoman tutkimuslaitoksen suorittamat testit antavat meille ja järjestelmillemme uskottavuutta

Freudenberg-perheessä olemme vahvasti sitoutuneet suunnittelemaan ja valmistamaan tuotteita, jotka ottavat huomioon ihmisten turvallisuuden, terveyden ja hyvinvoinnin ja ovat samalla tehokkaita, nopeita ja helppokäyttöisiä.

Kun kehitimme uutta Swep Pro -sarjaa, panostimme paljon ergonomiaan. Kiinnitemmä huomiota kaikkeen kitkasta ja moppien tehokkuudesta, kevyistä levykehyksistä ja mopinvaihdoista helppokäyttöiseen r-Ergo Säätövarteen. Loimme uuden sukupolven Swep-sarjan – täydellinen järjestelmä ergonomisia siivousvälineitä ja moppeja ergonomiseen siivoukseen.

Sertifioidut ergonomiset siivousvälineet!
ErgoCert on ensimmäinen yritys Euroopassa, joka on perustettu sertifioimaan ergonomisia ominaisuuksia työpaikoille, työpisteille ja työvälineille päivittäiseen käyttöön. Testit tehtiin siivoushenkilöstön ja heidän terveytensä kanssa keskuksessa - HCD (human-centered design). Toimintoa arvioitiin antroposentrisesti, eli että se sopii fyysisesti aiotuille käyttäjille ja että sillä on biomekaaninen (luonnollinen) yhteensopivuus. Kaikki ergonomiset Swep Pro-moppimme, r-levykehykset ja r- Ergo Säätövarsi, samoin kuin aiemmin ylistetty ja jo valikoimassa ollut säätövarsi, ovat ErgoCert sertifioitu ergonomiseksi moppausjärjestelmäksi. Lisäksi järjestelmä on yksi markkinoiden ensimmäisistä ergonomisista moppausjärjestelmistä ja siivousvälineistä.

Haluatko kuulla lisää uuden Swep Pro -järjestelmän etuja - huippusuorituskykyä, hygieniaa ja kestävyyttä, kaikki alhaisilla käyttökustannuksilla. Ota yhteyttä lähimpään Vileda Professionalin aluepäällikköön klikaamalla tästä.


Lisätietoja ErgoCertistä ja ISO 17065 -standardista pääset lukemaan tämän linkin kautta: www.ergocert.net

Puhtaus. Tekniikka. Ergonomia. Optimoitu.