Finnclean 2023 jälkitunnelmia.jpg

Finnclean 2023 messutunnelmia

Vuoden 2023 Finnclean-messut järjestettiin 15.-16.3.2023 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. 

Pohjoismaiden suurimmat messut kokosivat jälleen yhteen alan ammattilaisia neljän vuoden odotuksen jälkeen. Tänä vuonna tapahtumassa oli teemana alan rohkea muutos ja puhdas tulevaisuus, jotka näkyivät vahvasti koko tapahtumassa tarjoten ajatuksia muun muassa tilojen siivottavuudesta, robotiikasta, digitalisaatiosta ja työvoimasta. Tapahtumassa oli huimat 5 557 kävijää.

Alta pääset lukemaan kohokohtia meidän messuosastostamme. Muuta tunnelmointia pääset lukemaan myös LinkedIn-kanavaltamme alla olevan linkin kautta: 
https://www.linkedin.com/company/vileda-professional-suomi/

Vastuullisuus osana yritystoimintaa

Vastuullisuus on ollut osa Vileda Professionalin toimintaa ja vuosien ajan. Teemme jatkuvasti töitä sen eteen, että yritystoimintamme ja tuotteemme olisivat mahdollisimman ympäristöystävällisiä. Tätä periaatetta ajatellen olemme luoneet esimerkiksi r-tuotesarjan, jonka valmistuksessa on hyödynnetty osaksi kierrätettyjää raaka-aineita. Tämän vuoksi meille oli erittäin tärkeää, että vastuullisuutemme nousi vahvasti esille osastollamme. Kaikki Vileda Professionalille ja tuotteillemme myönnetyt sertifikaatit olivat esillä osastollamme, joihin oli helppoa tutustua. Esillä oli myös kierrätetyistä raaka-aineista valmistettuja tuotteita ja erilaisia vaihtoehtoja jätteiden lajitteluun.

Origo 2 CX -siivousvaunu taipuu kätevästi lajitteluvaunuksi

Uusi jätelaki on astunut voimaan, joka on vaikuttanut vahvasti yritysten lajittelu- ja erilliskeräysvelvoitteisiin. Tämä on aiheuttanut monia hankaluuksia useissa yrityksissä, sillä eri lajitteluvaatimuksia on yhä useampi ja me Vileda Professionalilla haluamme olla auttamassa tämän tärkeän ongelman kanssa. Sen vuoksi messuosastollamme oli esittelyssä Origo 2 CX -siivousvaunu, joka oli muokattu monipuoliseksi lajitteluvaunuksi. Vaunuja voi käyttää ainostaan lajitteluvaununa tai vaihtoehtoisesti voit myös yhdistää perinteisen siivousvaunun ja lajitteluvaunun yhteen. Vileda Professionalin siivouvaunuista saat muokattua siis juuri sinun tarpeita vaativan siivousvaununvaunun, joten jos tarvitset apua, niin ota vain rohkeasti yhteyttä tämän linkin kautta: https://www.vileda-professional.fi/contact-u

siivousvaunut3.jpg

Swep Pro -sarja loisti osatollamme

Vileda Professional lanseerasi syksyllä uuden Swep Pro -sarjan, joka oli vahvasti tuomassa esille Vileda Professionalin panostusta vastuullisuuteen ja muutokseen. Sarja on luotu kestävyyttä, ergonomiaa ja ympäristöystävällisyyttä ajatellen ja sarja on saanutkin monia sertifikaatteja esimerkiksi ympäristöystävällisyydestä ja ergonomiasta. Lisäksi kaikissa sarjan tuotteissa on hyödynnetty kierrätettyjä raaka-aineita, eli kuluttajakäytöstä peräisin olevaa muovijätettä. Osastollamme oli mahdollista kokeilla uusia moppeja, sekä upouutta r-Ergo säätövartta, joka oli ensiesittelyssä messuilla. Uusi r-Ergo säätövarsi omaa täysin uuden muotoilun, sillä varren päässä on uusi pallomainen pää, joka on suunniteltu vähentämään ranteiden, kyynärpäiden ja olkapäiden rasitusta.

Haluamme kiitos kaikkia, jotka vierailitte osastollamme ja nähdään taas ensi messuilla!