Toimistosiivous Vileda Professionalilla

Puhdas työympäristö tukee menestystä

Puhdas työympäristö on terveellinen työympäristö, mutta tämän päivän toimistoissa hygienialta odotetaan enemmän. Puhtaudella on tärkeä rooli tuottavuudessa, turvallisuudessa ja taistelutahdossa – se on välttämätöntä työntekijöiden terveyden ja hyvinvoinnin kannalta ja sitä kautta elintärkeää yrityksen menestymiselle. Tämä tarkoittaa sitä, että siivoushenkilöstön tehokkuuden lisääminen on menestymisen kannalta ensiarvoista.

Yhteistyössä asiakkaan kanssa luomme kaikenlaisille toimistoille räätälöidyn toimistosiivousratkaisun, jolla saadaan aikaan terveellinen työympäristö.

Ota yhteyttä, niin räätälöimme tarpeisiin sopivan tarjouksen.

Ammattituotteet kustannustehokkaampaan toimistosiivoukseen

Vaikka työympäristöissä on tapahtunut monia teknisiä uudistuksia, toimistosiivoukseen kohdistuvat vaatimukset eivät ole vähentyneet. Tämä on seurausta kahdesta suuntauksesta:

  • Toimistotiloissa käytetään uusia materiaaleja sekä kiiltäviä ja herkkiä pintoja.
  • Päiväsaikaan tapahtuva siivous on osa toimiston päivittäisiä toimintoja.

Samaan aikaan tehokkuuteen, kustannuksiin, helppokäyttöisyyteen ja henkilöstön koulutukseen liittyvät vaatimukset lisääntyvät. Siivoukseen on investoiva enemmän aikaa, mikä puolestaan lisää kuluja. 

Tarjoamme kulloiseenkin työhön tehokkaimmat ja ergonomisimmat työkalut. Tukemalla tuotteitamme kokonaisvaltaisella koulutuksella voimme taata kustannustehokkaimman siivouksen tarpeista riippumatta. 

Saavuta enemmän Vileda Professionalilla

Vähennä siivouskustannuksia suuresta henkilöstövaihtuvuudesta huolimatta

Päiväsaikaan tapahtuva toimistosiivous vaatii paljon siivousvälineiltä ja -henkilöstöltä. Hyvien siivoustulosten saavuttaminen häiritsemättä toimistotyöntekijöitä on välillä haastavaa. Tämä edellyttää siivoushenkilöstön kunnollista perehdyttämistä, mutta koulutuksen pitäminen ajan tasalla henkilöstövaihtuvuuden ollessa suurta lisää kustannuksia ja vaikuttaa tuottavuuteen ja tehokkuuteen. Ratkaisu on koulutustarpeen – ja sitä kautta siivouksen kokonaiskustannusten – vähentäminen hankkimalla helppokäyttöisiä tuotteita. 

Vileda Professional tarjoaa toimistosiivoukseen helppokäyttöisiä ratkaisuja, jotka lisäävät esimerkiksi seuraavien siivoustehtävien tehokkuutta:

  • toimistorakennukset (päiväsaikaan)
  • työpöydät
  • toimistokalusteet
  • herkät pinnat
  • kiiltävät pinnat.

Uusien materiaalien tuomiin uusiin haasteisiin

Uudet materiaalit asettavat henkilöstölle uusia haasteita: toimistojen sisustuksessa suositaan tällä hetkellä korkeakiiltoisia pintoja. Ne edellyttävät erityisiä ratkaisuja, joihin perinteiset siivousmenetelmät eivät pysty. 

  • Suurten pintojen puhdistaminen liinalla on aikaa vievää.
  • Työntekijät koskettelevat pintoja, mikä aiheuttaa vaikeasti poistettavia rasvaisia tahroja ja sormenjälkiä.
  • Korkeakiiltoisessa pinnassa tahrat ja lika näkyvät helposti.

Meiltä saat kaiken, mitä tarvitset toimiston sisäpintojen nopeaan, tehokkaaseen ja turvalliseen siivoukseen. Tarjoamme välineet lasin, ruostumattoman teräksen, peilien, pöytien, esitystaulujen ja muiden nykyaikaisen toimiston sisäpintojen puhdistukseen. 
 

Heräsikö kysymyksiä? Ota meihin yhteyttä!

Ota yhteyttä