InterCleanHeader.jpg

JÄLLEEN YKSI ONNISTUNUT MESSUTAPAHTUMA
INTERCLEAN 2024, Amsterdam

InterClean 2024 messut eivät olleet Vileda Professionalille mitkään tavalliset messut. Suurin syy tälle oli se, että osastollamme esittelimme ensimmäistää kertaa VERMOPIN, jonka ostimme vuonna 2023. Kaksi suurta osastoa olivat täynnä monia uutuustuotteita, sekä Vermopilta että Vileda Professionalilta.

Clean Meets Green

CleanMeetsGreen.jpg

Clean Meets Green

Vastuullisuus oli yksi osastomme keskeisistä teemoista.
Messuilla esittelemistämme tuotteista moni on valmistettu osittain tai jopa täysin kierrätetyistä raaka-aineista. Kestävät tuotteemme ovat lisäksi pitkäikäisiä, ja niiden suorituskyky ja puhdistuskapasiteetti ovat huippuluokkaa. Tuotteiden valmistus tapahtuu omissa tehtaissamme Euroopassa, jonne olemme asettaneet korkeat vaatimukset sekä raaka-aineille että työympäristölle.

V-Talk

Paul_V-talk.jpg

V-Talk

Rentoudu, kuuntele ja opi!

Osastollamme oli mahdollista istahtaa alas ja kuunnella 5 erilaista ja oivaltavaa puheenvuoroa. Hollantilainen kollegamme Paul Harleman luennoi messuvieraille seuraavista aiheista: Miten ehkäistä "hygieniakriisi" I Ergonomia I Hiukkasten aiheuttamat riskitekijät I Miten ammattisiivous tulee muuttumaan tulevaisuudessa I ”Live and let die” (lyhyt esitys HealtCare Cleaning Forumilta).

Wall of fame - INNOVATION IN EVERY SWEEP…

Wall_of_Fame_Mops.jpg

Wall of fame - INNOVATION IN EVERY SWEEP…

Järjestelmiä on monia erilaisia!

Eri maiden välillä on suuria eroavaisuuksia, siinä miten ja millä siivousvälineillä siivotaan. Tämä korostui vahvasti Intercleaneillä, sillä erilaisia moppausjärjestelmiä oli monia. Messuilla myös meillä oli erinomainen tilaisuus esitellä kaikki moppausjärjestelmämme, jotka löytyvät Vileda Professionalin valikoimasta ja kertoa kävijöille niiden erot. Kaikki messuilla esillä olleet järjestelmät eivät kuulu Suomen valikoimaan.

Messuilla oli esillä muun muassa seuraavat järjestelmät UltraSpeed Pro, Express Pro Max - uusi tarramoppijärjestelmä sekä myös syksyllä 2022 lanseerattu Swep Pro -sarja

VERMOP JA KONEET…

Vermop_Maskiner_Susann&Johan.jpg

VERMOP JA KONEET…

Uusi tuttavuus Vileda Professionalin henkilökunnalle!

VERMOPIN valikoimassa on moppien, siivousvaunujen ja -pyyhkeiden lisäksi myös koneita ja pölynimureita, mikä oli Vileda Professionalin väelle hyppy tuntemattomaan. Viereisestä kuvasta näet, kuinka kollegamme Susann ja Johan Ruotsista saavat vinkkejä VERMOPIN kollegoiltamme. Tulevaisuus näyttää miten Vileda Professionalin ja Vermopin tuotevalikoima tulee jatkossa muotoutumaan eri maissa ja markkinoissa.

Vileda Professional - Healthcare Cleaning Forumin ylpeä sponsori

HCF.png

Vileda Professional - Healthcare Cleaning Forumin ylpeä sponsori

Intercleaneillä oli mahdollista vierailla Healthcare Cleaning Forumissa. Foorumissa oli mahdollista kuulla haasteista, joita terveydenhuolto kohtaa tällä hetkellä ja tulevaisuudessa, miten tekoäly voi tarjota lisäarvoa ammattisiivoukseen terveydenhuollon kohteissa sekä mitkä ovat puhdistusaineiden väärin annostelun vaarat. Paul Harlemen, Vileda Professionalin Global Application Manager, puhui suurelle yleisölle uusimmista tutkimustuloksista, parhaista toimintatavoista ja siivouksen ratkaisevasta roolista infektioiden torjunnasta.