koronavirus_2.jpg

Varmenna puhtaustulos

Vileda Professional mikrokuitupyyhkeet (jopa 99.99% bakteerilian poistokyky) + desinfiointiaine = hygieenisesti puhtaita pintoja.

Ihanteellinen yhdistelmä hygieeniseen lopputulokseen!

Aine desinfioi pinnan, mutta ilman laadukasta mikrokuitupyyhettä desinfiointiaine on voimaton. Mikrokuitupyyhkeen superohuet ja halkaistut kuidut tunkeutuvat pintojen pienimpiinkin säröihin ja epätasaisuuksiin poistaen kaiken lian.

Perinteiset kuitupyyhkeet (kuten paperi-, polyesteri-, puuvilla-, ja viskoosipyyhkeet) eivät tähän kykene, sillä niiden karkeista kuiduista lika saattaa irrota, ja näin päätyä takaisin puhdistettavalle pinnalle.

Oikea pyyhe oikeisiin olosuhteisiin

Taloudellisin vaihtoehto, puhdistustuloksesta tinkimättä, on MicronQuick. Tässä erittäin laadukkaassa ja kestävässä pyyhkeessä on 100 % mikrokuiturakenne ja markkinoiden ohuin kuitu. MicronQuick kestää useita satoja pesukertoja, joten se on sekä huipputehokas että –taloudellinen vaihtoehto!

Vaikka MicronQuick on oikein käytettynä täysin turvallinen vaihtoehto, vaativat tietyt käyttökohteet lisäturvaa laadukkaiden lyhyen käytön mikrokuitupyyhkeiden muodossa. Yhden käyttökerran mikrokuitutuotteilla ristikontaminaatioiden välttäminen on varmempaa, ja huollon tarve poistuu. Optimaalinen vaihtoehto tällaisiin tarpeisiin on MicroRoll, 100%-mikrokuitupyyhe, jonka ultraohut kuitujen rakenne takaa raidattoman siivousjäljen vaativimmillakin pinnoilla.

Sekä MicronQuick että MicroRoll ovat saaneet Joutsenmerkin tunnustuksena ympäristöystävällisyydestään. Näillä tuotteilla voit siis olla varma, että pyyhintäjälki on verraton ja hiilijalanjälki olematon.