Finnclean_webb_banner_lq.jpg

Vileda Professional Finnclean PRO 2019 messuilla

Siivousalan tekijät kokoontuivat jälleen kerran Tampereelle Finnclean messujen merkeissä. Tapahtuma tarjosi roppakaupalla uutuustuotteita ja hyvää fiilistä! 

Pohjoismaiden suurimmat puhtausalan messut järjestettiin Tampereella 27.−28.3.2019. Messujen keskeisinä teemoina oli tänä vuonna digitalisaatio, työhyvinvointi, työturvallisuus ja ympäristö. Teemoista etenkin digitalisaatio oli näkyvästi esillä näytteilleasettajien osastoilla, näin oli myös Vileda Professionalin osastolla.

Digitaalisuus osana jokapäiväistä siivoustyötä
Digitaalinen integroitavuus saavuttaa yhä suurempaa suosiota myös niinkin perinteisesti mekaanisella alalla kuin siivousalalla. Tämä näkyy hyvin Vileda Professionalin, messuilla lanseeratussa, uudessa siivousvaunussa Origo 2:ssa. Origo 2 on maailman ensimmäinen siivousvaunu jonka kannessa on oma tila tablettitietokoneelle. Uudessa siivousvaunussa tablettitietokone pysyy sekä roiskeilta suojassa, että käyttövalmiina suojaavan muovikalvon alla. Tablettitietokonepaikalla varustettu kansi on myös täysin lukittavissa, joten tabletti pysyy turvassa varkauksilta.

Vileda Professional panostaa digiuudistuksiin
Uuden, digitaalista integroitavuutta tukevan, siivousvaunun ohella Vileda Professional tarjosi myös muita digimaailman uudistuksia. Vileda Professionalin osastolla oli yleisön käytössä 4 tablettia, joilla messukävijät pääsivät tutustumaan Vileda Professionalin upouusiin raikkaisiin verkkosivuihin, sekä tekeillä olevaan Origo 2 Configuratoriin! Kehitysvaiheessa oleva verkkosivumme Origo 2 Configurator tulee valmistuttuaan toimimaan Origo 2 -siivousvaunujen tilausalustana. Ohjelmassa käyttäjä pääsee itse suunnittelemaan vaununsa, ja varustamaan sen haluamillaan lisävarusteilla. Tämän jälkeen ohjelma luo juuri kyseiselle vaunulle uniikin tuotenumeron, joka lähetetään suoraan ohjelmasta Vileda Professionalin tilauskeskukseen.Paljon jännittävää on siis tapahtunut, ja paljon jännittävää on vielä tulossa. Vileda Professional kiittää kaikkia messuosastolla vierailleita, ja toivoo kaikille inspiroivaa ja innovaatioiden sävyttämää kevättä!