Swep Duo Taso & Kalustemoppi in action

Valkotaulujen, liitutaulujen ja muiden tasopintojen monitaituri on täällä!

Saammeko esitellä, Swep Duo Taso- & kalustemoppi 35 cm sekä Swep Duo Taso & Kaluste käsimoppi!

Swep Duo Taso- & kalustemoppi on kaksipuolinen mikrokuitumoppi, jossa on erinomainen puhdistusteho ja erinomainen kestävyys. Moppi luovuttaa kosteutta ennennäkemättömän tasaisesti, ja se on kuin kotonaan kaikilla lattian yläpuolella olevilla tasopinnoilla.

Swep Duo Taso- & kalustemoppi, 35 cm saa rinnalleen Swep Single Taso- & kalustemopin 35 cm, sekä hankaliin paikkoihin erinomaisesti soveltuvan Swep Duo Taso & Kaluste käsimopin! Käsimopin toinen puoli on Vileda Professionalin huippusuosittua Safety hankausmateriaalia, mikä mahdollistaa normaalin pyyhinnän ohella myös esim. tekstiilipintaisten kalusteiden irtolian tehokkaan kuivapyyhinnän.

Swep Duo Wall & Interior mop

Uudessa Royal Blue -värisessä mopissa on ennennäkemättömän tasainen kosteusluovutus. Tämän ansiosta suurtenkin kalustepintojen, kuten koko seinän peittävien valkotaulujen pyyhintä hoituu vaivatta yhdellä ja samalla mopilla. Kapasiteetin ohella tämän mopin varsinainen valttikortti on sen verraton pyyhintäjälki. Esivalmisteltuna moppi jättää täysin raidattoman pyyhintäjäljen, ja irrottaa jopa kiinnittyneen lian vaivattomasti.