Vileda NLC Header pic component.jpg

Ainutlaatuisen mikrokuituteknologian avulla saavutat vertaansa vailla olevan kontaminaation hallinnan, biokontaminaatioiden keräämisen ja jäämien poiston. 

Haluatko jonkun avuksesi saavuttamaan seuraavan tason puhtauden puhdastiloissasi?  Järjestelmämme avulla saavutat vertaansa vailla olevan kontaminaation hallinnan, biokontaminaation keräämisen ja jäämien poiston.

Vileda Professional on maailman johtava innovatiivisten mekaanisten siivousratkaisuiden kehittäjä, valmistaja ja markkinoija valvottujen ympäristöjen puhdistamiseen. Palvelemme useita eri aloja, mukaan lukien lääketeollisuuden puhdastiloja, jotka valmistavat lääkkeitä. 

hero atf small.png

Ylitämme ja haastamme jatkuvasti mikrokuituisen mekaanisen puhdistusteknologian rajoja. Teemme sitä kehittääksemme innovatiivisia ratkaisuja, jotka tehostavat puhdistus- ja desinfiointimenettelyjäsi ja toimittavat tiloillesi seuraavan tason puhtautta, kestävästi!

Jotkut suurimmista lääkeyhtiöistä ympäri maailmaa hyötyvät ratkaisupohjaisesta kumppanuuslähestymistavastamme "puhtaaseen".

Tarjoamme täydelliset kontaminaatiovalvontaratkaisut johon kuuluu mun muassa suunnittelu, kokeiluohjelmat ja koulutus. Tuotteemme ovat tieteellisesti validoituja riippumattomissa testauslaitoksissa ISO- ja GMP-standardien mukaisesti. Vuosien kokemuksella täydennetyn teknisen asiantuntemuksemme avulla autamme sinua saavuttamaan korkeamman standardin ja luokituksen "puhtaudessa".

Yhteistyössä kanssamme uskomme, että pystyt saavuttamaan korkeamman biokontaminaation keräämisen ja jäämien poistokyvyn, jolloin voit saavuttaa oman NEXT LEVEL CLEAN -tasosi.