Pirkanmaan_Voimia_news_banner.jpg

Voimaannuttavaa yhteistyötä Pirkanmaan Voimian ja Vileda Professionalin välillä

Vileda Professional ja Pirkanmaan Voimia ovat tehneet vuosien ajan tiivistä yhteistyötä

PIRKANMAAN VOIMIA OY YRITYKSENÄ

Pirkanmaan Voimia Oy on Pirkanmaalla toimiva yritys, joka tarjoaa ateria- ja siivouspalveluja. Voimian omistavat Tampereen, Nokian, Virtain ja Ylöjärven kaupungit, Vesilahden kunta sekä Pirkanmaan hyvinvointialue.

Ateriatuotannossa on 147 keittiötä, joissa valmistetaan vuosittain 14 miljoonaa ateriaa ja siellä työskentelee noin 1 000 työntekijää. Siivouspalveluidensa avulla Voimia varmistaa puhtaan ja hygieenisen ympäristön eri asiakasryhmille, jotta kaikki voisivat nauttia viihtyisästä, puhtaasta ja turvallisesta ympäristöstä.

Huhtikuussa 2019 Voimia sai Pohjoismaisen Joutsenmerkin siivouspalveluilleen, ollen Suomen ensimmäinen julkisen sektorin toimija, joka on saavuttanut tämän tiukkoja ympäristöstandardeja vaativan ympäristömerkin.

LIIKETOIMINTAYMPÄRISTÖ

Monissa julkisissa tiloissa noudatetaan Suomessa tiukkaakin tiukempia standardeja mitä tulee tilojen puhtauteen. Voimialle näiden tiukkojen standardien noudattaminen edellyttää yhteistyökumppania, joka voi tarjota arvokasta palvelua ja jonka avulla yritys voi paitsi huolehtia säädösten noudattamisesta, mutta myös tarjota erinomaista palvelua. Juuri tästä syystä Vileda Professional on valittu mukaan Voimian yhteistyökumppaniksi.

KUMPPANUUS

Voimia valitsi Vileda Professionalin sen ympäristömerkittyjen tuotteiden, keskitetyn hankinnan ja monipuolisten siivousratkaisujen vuoksi. Keskeisiä tuotteita ovat Swep Pro -sarja kaksipuolisilla mopeilla, mikrokuitupyyhkeet ja siivousvaunut. Nämä tuotteet tarjoavat ylivoimaisen puhdistustehon, ergonomisen hyödyn ja kestävyyden, kestäen jopa 1 000 pesukertaa. Yhteistyöhön kuuluu myös kattava koulutus ja asiakastuki, mikä parantaa toiminnan kestävyyttä.

YHTEISTYÖ

Voimian ja Vileda Professionalin yhteistyössä korostuvat innovaatio ja asiakaspalaute. Yhdessä olemme toteuttaneet muun muassa tuotetestauksia joiden kautta ollaan vaikutettu Vileda Professionalin tuotekehitystyöhön.

Alla olevalta videolta pääset näkemään ja kuulemaan tarkemmin Pirkanmaan Voimiasta ja yhteistyöstä Vileda Professionalin kanssa.