r-NanoTech micron

Kierrätetyistä materiaaleista valmistettu kestävä mikrokuitupyyhe

r-NanoTech micron on Vileda Professionalin kestävä mikrokuitupyyhe, joka on valmistettu 67 % kierrätetyistä materiaaleista, eli kuluttajakäytöstä peräisin olevasta muovijätteestä. Vileda Professionalin tavoitteena on luoda kestävämpi tulevaisuus ja r-NanoTech micron on luotu juuri tätä periaatetta ajatellen. Tämä tavoite ei tarkoita sitä, että luopuisimme ominaisuuksista, joista meidät tunnetaan, vaan tuotteen puhdistusteho on silti erinomainen ja se poistaa esimerkiksi rasvaisenkin lian aina raidattomalla pyyhintäjäljellä.

r-NanoTech micron on valmistettu päättymättömästä ultrahienosta mikrokuidusta (0,1-0,3 dtex). Tämä edistyksellinen mikrokuituteknologia takaa erinomaisen puhdistustehon ja
r-NanoTech micron poistaakin jopa 99,99 % virus- ja bakteeriliasta vain pelkällä vedellä. Lisäksi tämä kestävä mikrokuitupyyhe ei vaadi rumpukuivausta, jonka ansiosta säästät sekä aikaa, että energiaa. Pyyhettä voidaan säilyttää esivalmisteltuna puhtaassa moppilaatikossa jopa 72 tuntia ilman bakteerikasvua ja hajunmuodostusta.

Käyttöalue

r-NanoTech micron soveltuu kaikkialle, jossa yleiseen hygieniatasoon kiinnitetään erityistä huomiota. Pyyhe soveltuu myös korkeaa hygieniaa vaativiin kohteisiin, jonka vuoksi r-NanoTech micronia voidaan käyttää esimerkiksi ruokaloissa, sairaaloissa ja potilashuoneissa.

Neljän eri värivaihtoehdon ansiosta erotat pyyhkeet helposti toisistaan ja vältät ristikontaminaation riskiä. Tämä monikäyttöinen mikrokuitupyyhe on erityisesti suunniteltu päivittäiseen käyttöön ja se on tarkoitettu käytettäväksi esivalmisteltuna.

Hyödyt asiakkaalle:

  • Ylivoimainen mikrokuidun puhdistusteho
  • Poistaa jopa 99.99 % virus- ja bakteeriliasta - riippumattoman tutkimuslaitoksen sertifioima
  • Rumpukuivausta ei tarvita – voidaan säilyttää esivalmisteltuna jopa 72 h ilman bakteerikasvua ja hajunmuodostusta
  • Uudelleenkäytettävä & korkea pesunkestävyys - kestää jopa 500 pesua
  • Raidaton pyyhintäjälki
  • Valmistettu 67 % kierrätetyistä materiaaleista 

Vileda Professionalin uudet kierrätetyistä materiaaleista valmistetut pyyhkeet: leading with less

Korkeaa puhdistustehoa mikrokuitujen ansiosta vähemmällä määrällä muovijätettä ja CO2-päästöjä. 

Vileda Professional on luonut täysin uuden sarjan kestäviä mikrokuitupyyhkeitä, jotka on valmistettu jopa 70 % kierrätetyistä materiaaleista. Sarjaan kuuluu esimerkiksi jo ennestään tuttu r-MicronQuick ja uusi r-NanoTech micron. Kaikki sarjan tuotteet ovat merkitty "Love it clean"-merkillä, joka on todiste sitoumuksestamme siihen, että jokaisen kehittämämme tuotteen on osaltaan edistettävä kestävää tulevaisuutta. Olemme luoneet r-prosessin, juuri tätä periaatetta ajatellen - hyödynnämme valmistuksessa kierrätettyjä raaka-aineita tinkimättä ollenkaan puhdistustuloksesta. 

Mikäli haluat saada lisätietoja r-NanoTech micronista, niin ole meihin vain rohkeasti yhteydessä!

Tuotenimi Väri Koko (cm) Tuotenumero Pkt/ltk Art.no. Pack Kpl/pkt
r-NanoTech micron sininen 38 x 40 171670 20 171671 5
r-NanoTech micron punainen 38 x 40 171672 20 171673 5
r-NanoTech micron vihreä 38 x 40 171674 20 171675 5
r-NanoTech micron keltainen 38 x 40 171676 20 171677 5

Heräsikö kysymyksiä? Ota meihin yhteyttä!

Ota yhteyttä