MultiDuster Maxi ja r-MicroPlus Pro

Korkeiden ja vaikeapääsyisten alueiden hygieeniseen puhdistukseen

MultiDuster on ohut ja taipuisa kalustemoppi ergonomiseen ja tehokkaaseen pölyjen pyyhintään. r-MicroPlus -mopissa on uniikki kennomainen 3D-mikrokuitunukkarakenne harjaksilla, jotka takaavat paremman puhdistustehon ja erinomaisen mukatuvuuden epätasaisille pinnoille.

r-MicroPlus -moppi on valmistettu kestämään erinomaisesti. Moppi kestääkin jopa 1,000 pesukertaa. Tuote on myös joutsenmerkitty, joka varmistaa, että se täyttää tiukat ympäristö-. laatu- ja terveysstandardit. 

Edut käytössä 

  • Helppo puhdistaa vaikeapääsyiset alueet
  • Helppo muutta kehyksen muotoa - taivuta niveliä haluttuun muotoon
  • Vakaa - säilyttää muotonsa käytön aikana
  • Hygieeninen - kehys ja moppi on helppo puhdistaa
  • Yhteensopiva säätövarsien kanssa - saavutat jopa 3 m korkeuden
  • r-MicroPlus -moppi - sisältää  ainutlaatuisen 3D- hunajakennomikrokuitunukkarakenteen pienharjaksilla
  • Ympäristöystävällinen - valmistettu jopa 70 % kierrätetyistä raaka-aineista
  • Kestävä - kestää jopa 1.000 pesukertaa 

Käyttöalue

MultiDuster on kehitetty puhdistamaan helposti vaikeapääsyiset pinnat ja kalusteet. Moppi taipuu eri kulmiin ja asentoihin helposti taittuvan kehyksen ansiosta. MultiDuster moppi soveltuu erityisesti yläpölyjen pyyhkimiseen, esim. riippuvat lamput, kaapinpäälliset ja ilmastointiputket, sekä ahtaiden paikkojen kuten lämpöpatterien ja kalusteiden välien puhdistamiseen.

 Multiduster Maxi kehyksen viiden (5) taittuvan nivelen avulla saat mopin juuri tarvitsemaasi kulmaan. Lisäksi pyyhintäpinnan pituuden saat säädettyä pyyhittävän pinnan mukaan, sillä MultiDuster-kehys voidaan liittää lyhyeen (50-90cm) tai pitkään (100–180cm) säätövarteen. Varren avulla saavutat yläpölyt ergonomisesti jopa 3 m korkeudesta tai parannat ergonomiaa alhaalla olevien pintojen puhdistuksessa. MultiDusteria voidaan myös käyttää useilla eri alueille, vaikka hygieniavaatimukset olisivat korkeat. 

Tuotenimi Koko (cm) Tuotenumero Pkt/ltk Art.no. Pack Kpl/pkt
MultiDuster Maxi r-MicroPlus Pro kalustemoppi 290 x 163 171661 20 171662 1
MultiDuster Maxi -kehys 66 151612 10 151614 1

Heräsikö kysymyksiä? Ota meihin yhteyttä!

Ota yhteyttä