siivooja-nojaa-mopinvarteen.jpg

Vastuulliset siivousvälineet maksavat itsensä takaisin

Kun maltat kurkistaa hintalapun taakse huomaat pian, että laadukkaat ja vastuulliset siivousvälineet säästävät aikaa, rahaa ja ympäristöä. Vileda Professionalin avulla tämä käy vaivatta, ota siis yhteyttä meihin, niin autamme sinua säästämään siivousvälineissä vastuullisesti.

Miksi vastuullisiin siivousvälineisiin kannattaa panostaa?

✅ Vastuulliset välineet ovat kestäviä. 

Siivousvälineet ovat ammattisiivoojalla jatkuvassa käytössä, joten laatu ja kestävyys ovat avainasemassa. Kestävimpiä välineitä ei tarvitse jatkuvasti uusia, mikä pidemmällä aikavälillä tuo niiden käyttäjälle merkittäviä hankintasäästöjä. Vileda Professionalilla laatu ja kestävyys on osa tuotteen DNA:ta – hyvänä esimerkkinä voidaan pitää Swep Pro -moppeja, joiden on testattu kestävän tuhat pesukonepesua.

✅ Vastuulliset välineet kuormittavat ympäristöä vähemmän.

Pitkään kestävät siivousvälineet = pienempi kokonaismäärä tuotteita = ympäristöhyöty. Kun välineet kestävät pitkään niitä ei tarvitse valmistaa yhtä paljon, eikä niitä siten myöskään hävitetä yhtä paljon. Useissa Vileda Professionalin välineissä hyödynnetään tämän lisäksi kierrätysmateriaaleja valmistuksessa, mikä vähentää entisestään raaka-ainehankinnasta aiheutuvaa ympäristökuormitusta. Tuotteiden kierrätysmahdollisuudet elinkaaren loppupäässä huomioidaan jo suunnittelupöydällä, ja teknologisesti edistyneiden siivousvälineiden puhdistusteho vähentää voimakkaiden siivouskemikaalien tarvetta käytössä. 

✅ Vastuulliset välineet ovat taloudellisia.

Laadukas ja kestävä tuote ei välttämättä ole ostohinnaltaan halvin, mutta se on ylivoimaisesti taloudellisin ja tuottavin. Pitkällä tähtäimellä säästyy rahaa, sillä laadukas tuote kestää paremmin aikaa ja kulutusta. Taloudellisuus tarkoittaa myös tehokkuutta: esimerkiksi kaksipuolisessa Swep Pro -mopissa on tuplasti puhdistuskapasiteettia perinteiseen moppiin verrattuna, mikä tarkoittaa pienempää määrää hankittavia tuotteita. Suurempi puhdistuskapasiteetti tuo myös joustavuutta siivoustyöhön, sillä välinettä, joka kantaa paremmin ja enemmän likaa, ei tarvitse jatkuvasti vaihtaa. Tämän lisäksi laaja valikoima moppileveyksiä mahdollistaa optimoidun siivouksen kuhunkin tilaan ja tarpeeseen, ja yhdessä nämä kaikki lisäävät siivouksen tuottavuutta merkittävästi.

Vileda Professionalin tuotteet ovat kaikkea tätä.

Kestäviä, ympäristöystävällisiä ja taloudellisia. Meille vastuullisuus kuuluu päivittäiseen arkeen, ja siihen panostetaan jatkuvasti. Arvioimme omaa toimintaamme sekä kehitämme tuotteitamme ja prosessejamme suunnitelmallisesti yhä vastuullisempaan suuntaan.

Ympäristöystävällisyyden ohella innovatiiviset ratkaisumme tuovat siivoustyöhön tehoa, nopeutta ja jouhevuutta, mikä tarkoittaa korkeankin puhtaustason saavuttamista, entistä vähemmällä vaivalla. Tehokkuuden, nopeuden ja jouhevuuden optimointi tuo suoraan merkittäviä taloudellisia etuja, ja ne ovat omiaan lisäämään siivoustyön tuottavuutta. Laadun ja kestävyyden perässä ei myöskään tarvitse lähteä kauas, sillä valtaosa mikrokuitumopeista valmistetaan kotimaisella ammattitaidolla Vileda Professionalin tehtaalla Suomen Salossa. Vuosittain yli 1,5 miljoonaa vastuullisesti tuotettua mikrokuitumoppia viedään Salon tehtaaltamme yli 20 maahan. Kotimaassa valmistetuilla huippulaadukkailla mopeilla on myös Joutsenmerkki. 

Tutustu uuteen Swep Pro -sarjaan!

Uusin ja kirkkain tähti huippulaadukkaiden ja vastuullisten siivousvälineiden joukossa on laatutietoisille ammattilaisille suunniteltu Swep Pro -sarja. Sarjan tuotteissa yhdistyvät taloudellisuus ja tehokkuus, ergonomia ja kestävyys, tekninen suorituskyky ja hygieenisyys sekä ympäristöystävällisyys ja helppokäyttöisyys. Uudella mikrokuituteknologialla ja hunajakennorakenteella varustetut mopit puhdistavat tehokkaasti pintaa syvemmältä – ja täysin uusien moppileveyksien (65 cm ja 85 cm) ansiosta jokaiseen tilaan löytyy juuri oikeanlainen huipputehokas ja ergonominen moppi!
Swep Pro: Tutustu uuteen tuotesarjaan

Haluatko löytää juuri sinun tarpeisiisi sopivat vastuulliset siivousvälineet?

Haluatko löytää juuri sinun tarpeisiisi sopivat vastuulliset siivousvälineet?

Ota yhteyttä meihin niin autamme sinua onnistumaan!
Vileda Professional kehittää ja valmistaa siivousvälineitä ammattikäyttöön. Alalla meidät tunnetaan vastuullisen ja laatutietoisen ammattilaisen valintana.
Tuotteemme ovat saatavilla
siivousalan tukkuliikkeistä kautta maan.