r-MicronSolo

Kertakäyttöinen mikrokuitupyyhe - valmistettu 35% kierrätetyistä raaka-aineista. Vähennä hiilijalanjälkeäsi Vileda Professional r-tuotteilla!

r-MicronSolo on uniikki yhdistelmä mikrokuitua ja viskoosia, mikä antaa sille hyvän puhdistustehon ja samalla erinomaisen imukyvyn. r-MicronSolo on paitsi tehokas, se on myös ympäristöystävällinen, sillä se on valmistettu 35 % kierrätetyistä raaka-aineista, eli kuluttajakäytöstä peräisin olevasta muovijätteestä.
 
Yhden käyttökerran mikrokuitupyyhe antaa maksimaalisen käyttöturvan ja hygieenisyyden. Oikein käytettynä ristikontaminaatioiden riski on käytännössä olematon, kun käytössä on kertakäyttöinen mikrokuitupyyhe. Mikrokuidun teho perustuu MicronFibre teknologiaan, joka on Vileda Professionalin uniikki valmistusmenetelmä jossa mikrokuitu halkaistaan 32 osaan, perinteisen 8 tai 16 sijaan.

Riippumattomat testit osoittavat että r-MicronSolo poistaa pinnoilta jopa 99,99% bakteereista ja viruksista. r-MicronSolo on ensiluokkainen kertakäyttöinen mikrokuitupyyhe tiloihin joissa tarvitaan kaikista hygieenisin vaihtoehto, tai huoltomahdollisuudet ovat puutteelliset.

  • Love it clean: Laske kestävän valintasi vaikutus CO2-laskurimme avulla.
  • 99,99 % bakteeri- ja viruslian poistokyky, pelkän veden avulla.
  • 32 osaan halkaistua MicronFibre mikrokuituteknologiaa.
  • Mikrokuitu antaa puhdistustehon, viskoosi antaa imukykyä
  • Saatavilla kolmessa värissä - täysin minimaaliset ristikontaminaatioriskit.

Pyyhe on valmistettu 35 % kierrätysmateriaaleista, eli kuluttajakäytöstä peräisin olevasta muoviroskasta.

Love it Clean!

r-MicronSolo on yksi Love It Clean tuotteistamme! Love It Clean -merkinnän avulla tunnistat helposti Vileda Professionalin vihreistä vihreimmät. Lue lisää Love It Clean merkinnästä - Klikkaa tästä.

Kysy lisätietoa, tai pyydä teidän yrityksellenne oma tuote-esittely omalta Vileda Professional Aluepäälliköltäsi: Ota yhteyttä meihin

Tuotenimi Väri Koko (cm) Tuotenumero Pkt/ltk Art.no. Pack Kpl/pkt
r-MicronSolo sininen 30 x 40 170342 5 170343 100
r-MicronSolo punainen 30 x 40 170344 5 170345 100
r-MicronSolo keltainen 30 x 40 170346 5 170347 100

Heräsikö kysymyksiä? Ota meihin yhteyttä!

Ota yhteyttä