r-MicroTuff Swift

r-MicroTuff Swift - Neulottu mikrokuitupyyhe 100% kierrätetyistä raaka-aineista 

Me olemme yksi maailman johtavista ammattisiivousvälineiden valmistajista, siksi koemme vastuuksemme valmistaa tuotteita, jotka sekä pitävät pinnat hygieenisen puhtaina, että ovat ympäristöystävällisyyden huipentuma. Siksi olemme luoneet täysin uuden tuotesarjan, r-tuotesarjan.

r-MicroTuff Swift on neulottu mikrokuitupyyhe, joka soveltuu monille erilaisille pinnoille ja käyttöalueille. Kuohkea pyyhe on mukava käyttää, ja se tehoaa erinomaisesti kevyeen irtolikaan ja rasvaisiin sormenjälkiin. Huippulaadukas mikrokuitu mahdollistaa käytön jopa ilman kemikaaleja. Pyyhettä voidaan käyttää kuivana, nihkeänä ja kosteana.

r niin kuin responsibility, resources ja recycled

Uudessa r-MicroTuff Swift pyyhkeessä on samat edut kuin neitseellisistä raaka-aineista valmistetussa edeltäjässä (tavallinen MicroTuff Swift). Pyyhe kestää käyttöä, ja se voidaan pestä satoja kertoja ilman että sen puhdistusteho merkittävästi heikkenisi. r-MicroTuff Swift valmistetaan 100% kierrätetyistä raaka-aineista, ja tarjoaa kaikki ominaisuudet, joita uudelta tuotteelta sopii odottaa:

  • Mikrokuidun lyömätön puhdistusteho
  • Poistaa jopa 99.99% koronaviruksista (testattu ulkopuolisen tutkimuslaitoksen toimesta laboratorio-olosuhteissa BCoV-koronaviruksella)
  • Poistaa lian jopa ilman kemikaaleja
  • Loistava valinta runsaamman pyyhkeen ystäville
  • Läpäissyt 500 pesukerran pesutestin
  • Love it clean: 100 % kierrätetyt raaka-aineet – pyyhe valmistettu muoviroskasta
  • Joutsenmerkitty (lisenssinro. 4083 0006) 

Ovatko puhtaus ja vihreys lähellä sydäntäsi? Lue alta lisää Vileda Professionalin ensimmäisestä kierrätetyistä raaka-aineista valmistetusta mikrokuitupyyhkeestä. 

100% kierrätetty - Power. Performance. Proud.

Power – Tehoa: Ympäristöystävällisyys ja puhdistusteho yhdessä pyyhkeessä. Yksi r-MicroTuff Swift valmistetaan 2 x 0,5 l PET-muovipullosta (ja/tai vastaava määrä muuta kuluttajakäytöstä peräisin olevaa muovijätettä). Kierrätetyistä raaka-aineista huolimatta, r-MicroTuff Swift tarjoaa saman kestävyyden ja puhdistustehon kuin neitseellisestä raaka-aineesta valmistettu edeltäjänsä.

Performance - Suorituskykyä: Muoviroskasta huippulaadukkaaksi mikrokuitupyyhkeeksi - Riippumattomat testit osoittavat, että oikein käytettynä r-MicroTuff Swift poistaa jopa 99.99% koronaviruksista pyyhittäviltä pinnoilta (testattu ulkopuolisen tutkimuslaitoksen toimesta laboratorio-olosuhteissa BCoV-koronaviruksella).

Proud – Suuri ylpeydenaihe: Ympäristöystävällisyyden multihuipentuma on kiertotalous, tilanne, jossa neitseellistä raaka-ainetta ei tarvita. r-MicroTuff Swift on kiertotalouden edelläkävijä, ja se on läpäissyt Pohjoismaisen Joutsenmerkin tiukat laatu-, ympäristö-, turvallisuus-, ja tehokkuuskriteerit.

Onko haussa tuote, joka edustaa vastuullisen siivouksen ehdotonta kärkeä? Etsinnät voit lopettaa, kun näet Vileda Professionalin “Love it Clean” -merkin. Love it Clean -merkkiä käytämme Vileda Professionalin tuotteissa merkitäksemme vihreistä vaihtoehdoista ne kaikkein vihreimmät, kuten r-MicroTuff Swift.

Kiinnostuitko tuotteesta? Emmitkö mikä onkaan sinulle oikea valinta? Ota yhteyttä meihin niin sovitaan sinulle toiveidesi mukainen tuote-esittely!

Tuotenimi Väri Koko (cm) Tuotenumero Pkt/ltk Art.no. Pack Kpl/pkt
r-MicroTuff Swift sininen 35 x 38 168755 20 168756 5
r-MicroTuff Swift vihreä 35 x 38 168757 20 168758 5
r-MicroTuff Swift keltainen 35 x 38 168759 20 168760 5
r-MicroTuff Swift punainen 35 x 38 168761 20 168762 5

Heräsikö kysymyksiä? Ota meihin yhteyttä!

Ota yhteyttä