Swep Duo r-MicroTech

Swep Duo r-MicroTech Mop - Vileda Professionalilta — valmistettu n. 30% kierrätetyistä raaka-aineista

r niin kuin responsibility, resources ja recycled

Johtavana siivousvälinevalmistajana pyrimme aina tarjoamaan tuotteidemme käyttäjille maailman kestävimmät ja ympäristöystävällisimmät siivousvälineet. Laadusta emme ikinä tingi, mutta joka käänteessä pyrimme myös huomioimaan tuotteidemme ympäristövaikutukset. Uusin tuotesarjamme on r-perhe, r-kirjain tulee sanoista responsibility, recycling ja resources (vastuullisuus, kierrätys ja raaka-aineet), ja se edustaa Vileda Professionalin vihreistä välineistä niitä kaikkein vihreimpiä! Ota yhteyttä meihin, mikäli kaipaat lisätietoja, tai haluaisit ilmaisen tuote-esittelyn.

Vastuullista siivousta ja ensiluokkaista hygieniaa — Swep Duo r-MicroTech pähkinänkuoressa

Swep Duo r-MicroTech on Vileda Professionalin ensimmäinen kaksipuolinen moppi, joka sisältää kierrätettyjä raaka-aineita. Noin 30% yhden Swep Duo r-MicroTechin raaka-aineista ovat kierrätettyjä, ja tästä riippumatta se tarjoaa täysin saman laadun ja tehokkuuden kuin neitseellisistä raaka-aineista valmistettu edeltäjänsä. Swep Duo r-MicroTech soveltuu kaikille koville lattiapinnoille, ja sen hyödyt käytössä ovat kiistattomat:

  • Mikrokuidun lyömätön puhdistusteho
  • Jopa 99.99% koronaviruksen poistokyky (testattu BCoV-koronaviruksella laboratorio-olosuhteissa kolmannen osapuolen toimesta
  • Todistettua ja sertifioitua ergonomiaa 
  • Kestävyys todennettu suoritetulla 900 pesukerran pesutestillä.
  • Suunniteltu esivalmisteltuun siivoukseen. Säästää vettä ja vähentää kemikaalien tarvetta
  • Ympäristöystävällisyyden tunnustuksena mopille on myönnetty Joutsenmerkki
  • Duo mopit ovat erinomaisia suurten alueiden tehokkaaseen puhdistukseen 

Kestävää kehitystä ja kestävää huippulaatua Vileda Professionalilta

Vastuullisen siivousvälinetuotannon esikuvat, eli r-sarjan tuotteet, alleviivaavat sitoutumistamme kierrätykseen, turvallisuuteen ja tehokkuuteen, huomioiden samalla laadullisen kestävyyden ja puhdistustehon, joka on meille kaikki kaikessa.

Leader – Johtavaa vastuullisuustyötä: Yhden Swep r-MicroTech mopin valmistukseen käytetään n. 3.5 PET muovipulloa (0,5l) vastaava määrä kuluttajakäytöstä peräisin olevaa muovijätettä. Hyödyntämällä laadukkaita mikrokuituisia siivoustekstiilejä, sekä esivalmisteltua siivousmenetelmää, vähennetään lisäksi tehokkaasti myös veden ja kemikaalien tarvetta siivoustyössä.

Performance - Suorituskykyä: Swep Duo r-MicroTech mopit on valmistettu n. 30% kierrätetyistä raaka-aineista. Kierrätetyn raaka-aineen määrä yksittäisessä mopissa riippuu, paitsi työleveydestä, myös siitä onko kyseessä yksipuolinen Single-moppi vai kaksipuolinen Duo-moppi. Valitsemastasi mallivariaatiosta riippumatta voit olla varma, että MicroTechin huippulaadukas mikrokuitu mahdollistaa ensiluokkaisen hygieenisen puhtaustason saavuttamisen. Riippumattomat testit osoittavat, että oikein käytettynä r-MicroTech poistaa jopa 99.99% koronaviruksista (testattu ulkopuolisen tutkimuslaitoksen toimesta laboratorio-olosuhteissa BCoV-koronaviruksella). 

Ergonomic – Huippuluokan ergonomiaa: Swep r-MicroTech mopit ovat myös helppoja ja kevyitä käyttää. MicroTech-mopit ovat riippumattoman tutkimuslaitoksen toimesta ergonomisiksi sertifioitu, kun käytetään esivalmisteltua siivousmenetelmää. 

Recognition – Sertifioitua laatua: Swep r-MicroTech -mopeille on ympäristöystävällisyyden tunnustuksena myönnetty huippuarvostettu Pohjoismainen Joutsenmerkki. Joutsenmerkki on merkki siitä, että tuote on käytössä tehokas, ja lempeä niin käyttäjää kuin ympäristöäkin kohtaan.

Onko haussa tuote, joka edustaa vastuullisen siivouksen ehdotonta kärkeä? Etsinnät voit lopettaa, kun näet Vileda Professionalin “Love it Clean” -merkin. Love it Clean -merkkiä käytämme Vileda Professionalin tuotteissa merkitäksemme vihreistä vaihtoehdoista ne kaikkein vihreimmät, kuten Swep r-MicroTech.

Kiinnostuitko tuotteesta? Ota yhteyttä meihin niin sovitaan sinulle toiveidesi mukainen tuote-esittely! Muista myös tutustua yksipuolisiin Swep Single r-MicroTech -moppeihin!

Swep Duo 75 cm

Swep Duo Frame 75 cm


75 cm:n Swep Duo -levykehys on saatavana tuotenumerolla 116868. Uudet Swep Duo r -kehykset ovat yhteensopivia 35 cm:n ja 50 cm:n r-MicroTech Duo -moppien kanssa.

Tuotenimi Koko (cm) Tuotenumero Pkt/ltk Art.no. Pack Kpl/pkt
Duo levykehys 75 cm 75 116868 10 145300 1
Swep Duo r-MicroTech 50 169375 25 169376 1
Swep Duo r-MicroTech 75 169377 10 169378 1

Heräsikö kysymyksiä? Ota meihin yhteyttä!

Ota yhteyttä