Swep Single r-MicroTech

Ensimmäinen kierrätetyistä raaka-aineista valmistettu moppi Vileda Professionalilta

r niin kuin responsibility, resources ja recycled. 

Johtavana siivousvälinevalmistajana tavoitteemme ei pelkästään ole tarjota tuotteita, joilla pinnat pidetään hygieenisen puhtaina. Tavoitteemme on tarjota ratkaisuja, jotka samalla ovat ympäristöystävällisyyden ehdotonta kärkeä. Siksi olemme luoneet uuden r-sarjan, joka on vastuullisen siivousvälinevalmistuksen edelläkävijä.

Kiistattomat edut, sinulle ja ympäristölle

Noin 30%, yhden Swep Single r-MicroTechin raaka-aineista ovat kierrätettyjä (kuluttajakäytöstä peräisin oleva muovijäte), ja tästä riippumatta se tarjoaa täysin saman laadun ja tehokkuuden kuin neitseellisistä raaka-aineista valmistettu edeltäjänsä.

  • Leader – Johtavaa vastuullisuustyötä: Yhden Swep r-MicroTech mopin valmistukseen käytetään n. 3.5 PET muovipulloa (0,5l) vastaava määrä kuluttajakäytöstä peräisin olevaa muovijätettä. Hyödyntämällä laadukkaita mikrokuituisia siivoustekstiilejä, sekä esivalmisteltua siivousmenetelmää, vähennetään lisäksi tehokkaasti myös veden ja kemikaalien tarvetta siivoustyössä. Vastuullisuutta on myös loistava kestävyys, ja Swep Single r-MicroTechin onkin kunnialla läpäissyt Vileda Professionalin 900 pesukerran pesutestit.
     
  • Performance - Suorituskykyä: Swep Single r-MicroTech mopit on valmistettu n. 30% kierrätetyistä raaka-aineista. Kierrätetyn raaka-aineen määrä yksittäisessä mopissa riippuu, paitsi työleveydestä, myös siitä onko kyseessä yksipuolinen Single-moppi vai kaksipuolinen Duo-moppi. Valitsemastasi mallivariaatiosta riippumatta voit olla varma, että MicroTechin huippulaadukas mikrokuitu mahdollistaa ensiluokkaisen hygieenisen puhtaustason saavuttamisen. Riippumattomat testit osoittavat, että oikein käytettynä r-MicroTech poistaa jopa 99.99% koronaviruksista (testattu ulkopuolisen tutkimuslaitoksen toimesta laboratorio-olosuhteissa BCoV-koronaviruksella).
     
  • Ergonomic – Huippuluokan ergonomiaa: Swep r-MicroTech mopit ovat myös helppoja ja kevyitä käyttää. MicroTech-mopit ovat riippumattoman tutkimuslaitoksen toimesta ergonomisiksi sertifioitu, kun käytetään esivalmisteltua siivousmenetelmää.
     
  • Recognition – Sertifioitua laatua: Swep r-MicroTech -mopeille on ympäristöystävällisyyden tunnustuksena myönnetty huippuarvostettu Pohjoismainen Joutsenmerkki. Joutsenmerkki on merkki siitä, että tuote on käytössä tehokas, ja lempeä niin käyttäjää kuin ympäristöäkin kohtaan.

Swep Single r-MicroTech on vastuullisen siivouksen merkki

Onko haussa tuote, joka edustaa vastuullisen siivouksen ehdotonta kärkeä? Etsinnät voit lopettaa, kun näet Vileda Professionalin “Love it Clean” -merkin. Love it Clean -merkkiä käytämme Vileda Professionalin tuotteissa merkitäksemme vihreistä vaihtoehdoista ne kaikkein vihreimmät, kuten Swep r-MicroTech.

Kiinnostuitko tuotteesta? Emmitkö mikä onkaan sinulle oikea valinta? Ota yhteyttä meihin niin sovitaan sinulle toiveidesi mukainen tuote-esittely! Muista myös tutustua kaksipuolisiin Swep Duo r-MicroTech -moppeihin!

Swep Single 75 cm

Swep Duo Frame 75 cm


75 cm:n Swep Duo -levykehys on saatavana tuotenumerolla 116868. Uudet Swep Duo r -kehykset ovat yhteensopivia 35 cm:n ja 50 cm:n r-MicroTech Single -moppien kanssa.

Tuotenimi Koko (cm) Tuotenumero Pkt/ltk Art.no. Pack Kpl/pkt
Duo levykehys 75 cm 75 116868 10 145300 1
Swep Single r-MicroTech Mop (CC) 50 169361 30 169362 1
Swep Single r-MicroTech Mop (CC) 75 169369 10 169370 1

Heräsikö kysymyksiä? Ota meihin yhteyttä!

Ota yhteyttä