VP_Sus_swan_1920x550.jpg

Ympäristöystävällisyyden valitseminen on helppoa – valitse Joutsenmerkitty tuote

Mikrokuitutuotteiden johtava ympäristömerkki

Lifecycle illustrates the impact of sustainable cleaning solutions on the sustainability cycle.

Nordic Swan Ecolabel, eli Joutsenmerkki perustettiin tuotannon ja kulutuksen ympäristövaikutusten minimoimista varten, Joutsenmerkin avulla on helppo valita ympäristölle parhaat tuotteet ja palvelut.

Joutsenmerkin kriteeristö on ympäristöystävällisyyden kannalta hiottu todella tarkalla viilalla. Joutsenmerkin saaminen edellyttää mikrokuitupohjaisissa siivousvälineissä yli 50 vaatimuskohdan täyttymistä, ja nämä vaatimukset vaihtelevat aina tuotantovaiheen haitallisista aineista, pakkauksiin, sekä eri laatu- ja tehokriteereihin. Tuotteet testataan tarkoin, ja niiden suorituskyky sekä testitulokset on yksityiskohtaisesti dokumentoitu, olipa kyseessä siten mikrobilian irrotus ja -sitomiskyky tai vaikkapa kestävyys pesu- ja kuivausprosesseissa. 

Joutsenmerkittyjen tuotteiden valikoimamme on todella kattava. Valikoimasta löytyy mm. kestävän kehityksen mukaisia Swep-moppeja, ja ympäristöystävällisyyden eliittiä edustavia mikrokuitupyyhkeitä. Joka ikinen Joutsenmerkitty tuotteemme on läpäissyt tiukat testit, ja täyttävät kaikki vaaditut kriteerit.

Joutsenmerkityn tuotteen tunnistat Joutsenmerkin logosta, jossa vihreää pohjaa vasten liitää uljas valkoinen joutsen. Valitsemalla Joutsenmerkityn tuotteen valitset tuotteen joka säästää luonnonvaroja, vettä, ja kemikaaleja.

Joutsenmerkki on ympäristöystävällisyyden ja laadun merkki

A swan logo on a green background symbolises eco-friendly mops and other sustainable cleaning products.

Joutsenmerkki on ympäristöystävällisyyden ja laadun merkki

Jokaisessa Joutsenmerkityssä Vileda Professional tuotteessa on 

  • mikrokuidun erinomainen puhdistuskyky, joka mahdollistaa siivouksen vähemmällä määrällä kemikaaleja, tai jopa täysin kemikaalivapaan siivouksen
  • lyömätön kestävyys, joka takaa alhaiset käyttökustannukset
  • puhdistustehoa, joka ei vahingoita siivottavia pintoja
  • turvaa sekä käyttäjälle että ympäristölle
  • takuu siitä, että tuote täyttää tiukat sertifikaatin mukaiset tiukat kriteerit

Tutustu joutsenperheeseen!
Vuodesta 2006 valikoimamme on tarjonnut yli 100 Joutsenmerkittyä tuotetta.

Joutsenperheeseemme kuuluvat tuotteet kantavat ylpeydellä Joutsenmerkkilogoa. Joutsenmerkin avulla vastuullisen ja ympäristöystävällisen siivouksen valinta käy kuin tanssi. Tutustu valikoimaan ja löydä sinulle sopiva Joutsenmerkitty Vileda Professional tuote.