VP_Sus_plastica_1920x550.jpg

Uusiokäytettävää muovia, ensiluokkaisia ratkaisuja

Sustainability_Plastica_icon_305x305.jpg

Kiertotalouden periaatteiden mukaisesti paras raaka-aine on käyttämätön raaka-aine. Muovijätteen käyttö raaka-aineena onkin siksi ympäristöteoista suurin.

Me teemme yhteistyötä monien tahojen kanssa, kuten IIP Srl (Istituto Italiano dei Plastici Srl), joka varmistaa, että tuotteet joille myönnetään arvostettu ”Plastica Seconda Vita“ -merkki todella käyttävät raaka-aineena kierrätysmateriaaleja, ja toimivat näin ollen Plastica Seconda Vitan standardien mukaisesti. Plastica Seconda Vita on Euroopan ensimmäinen kierrätysmuovin käyttöä raaka-aineena sertifioiva merkki. 

Näiden kumppanuuksien avulla pystymme tarjoamaan ympäristöystävällisimmät välineet, tekemättä kuitenkaan minkäänlaisia kompromisseja laadun suhteen. Kaikki PSV-sertifioidut Origo 2 laatikot ja sangot ovat läpäisseet sekä sertifikaatin tiukat raaka-ainekriteerit, että Vileda Professional tiukat laatustandardit. Näin voit olla varma, että kierrätysmuovista valmistettu tuotteesi on yhtä tehokas ja kestävä kuin neitseellisestä raaka-aineesta valmistetut tuotteet.

Valitsemalla kierrätysmateriaaleista valmistetut tuotteet, valitset kiertotalouden ja kestävän kehityksen mukaisen tulevaisuuden.

Origo 2 with recycled boxes
Mustat sangot ja laatikot eivät ainoastaan saa kiitosta laadusta ja ympäristöystävällisyydestä. Asiakkaamme arvostavat myös tyylikkyyttä, jonka ne antavat Origo 2 siivousvaunuille.

Tutustu Plastica Seconda Vita -merkittyihin tuotteisiin: