CO₂-KALKULATOR

Laske kestävän valintasi vaikutus

Laske kestävän valintasi vaikutus

r-valikoimamme sisältää pyyhkeitä ja moppeja, joiden valmistuksessa on hyödynnetty kierrätysmateriaaleja, eli kuluttajakäytöstä peräisin olevaa muovijätettä! Tämän seurauksena neitseellistä raaka-ainetta tarvitaan paljon vähemmän, tai ei ollenkaan, ja vähemmän muovijätettä päätyy kaatopaikoille, poltettavaksi tai maailman meriin. Nämä ympäristöedut on saavutettu uhraamatta teknistä suorituskykyä laisinkaan. Voit siis olla varma, että r-sarjan tuotteet tarjoavat samaa teknistä etumatkaa kuin samannimiset edeltäjänsä.

Laskurissa sovelletut luvut ovat peräisin elinkaarianalyysitutkimuksesta Life Cycle Analyses (LCA), joka on teetetty ulkopuolisella taholla. Laskurin avulla näet helposti järjestelmän CO2-säästöt, ja miten paljon pienempi organisaatiosi hiilijalanjälki on, kun valitset r-tuotteet.

r-sarjan tuotevalloituksen aloittivat r-MicronQuick ja r-MicroTuff Swift mikrokuitupyyhkeet sekä Swep Duo ja Single r-MicroTech-mopit.

r-sarjan tuotevalloituksen aloittivat r-MicronQuick ja r-MicroTuff Swift mikrokuitupyyhkeet sekä Swep Duo ja Single r-MicroTech-mopit.

Laskurin avulla lasket helposti säästösi, jotka syntyvät pelkästään korvaamalla neitseelliset materiaalit kierrätetyillä kotitalous- ja teollisuusjätteellä. Tuloksena on suuret hiilidioksidisäästöt, mikä auttaa meitä vähentämään kasvihuonekaasuja ja saavuttamaan ilmastotavoitteemme. Siksi me Vileda Professionalilla voimme ylpeinä sanoa, että olemme edelläkävijöitä kestävässä kehityksessä, ja kehitämme jatkuvasti toimintaamme ympäristöystävällisemmäksi. Valmistamme moppeja ja pyyhkeitä muovijätteestä, jotka muuten poltettaisiin, toimitettaisiin kaatopaikalle tai saattaisivat päätyä maailman meriin!

Swep Pro -sarja – täysin uusi Swep-sarja!

Swep Pro -sarja – täysin uusi Swep-sarja!

Uusi Swep Pro -sarja on askel kohti tulevaisuutta. Kaikki yksityiskohdat on synkronoitu viimeistäkin yksityiskohtaa myöten täydellisiksi, jotta siivoaminen olisi entistäkin helpompaa, tehokkaampaa ja ergonomisempaa. Swep Pro -sarjalla saavutat paremman puhdistustuloksen: uuden mikrokuitunukkarakenteen avulla puhdistat pintaakin syvemmältä matalalla kitkalla. Uusi laajempi valikoima työleveyksiä mahdollistaa joustavan siivouksen jokaiseen tarpeeseen ja tilanteeseen.

Uudelle Swep Pro -sarjalle on tehty menetelmä- ja aikastandardit, mitkä todistavat, että uusi Swep Pro -sarja mahdollistaa nopeamman siivouksen, joka säästää aikaa, vaivaa ja rahaa.  Tuotteiden laatuun on jälleen kiinnitetty erityistä huomiota paitsi hygieenisen tehokkuuden osalta, myös kestävyyden osalta. Pesutestit osoittavat, että oikein huollettuina uudet Swep Pro -sarjan mopit kestävät 1000 pesukertaa. Kun kaikki yksityiskohdat ja ominaisuudet lasketaan yhteen, kokonaiskustannukset pienenevät ja säästöä syntyy kaikilla osa-alueilla.
Kaikissa uusissa Swep Pro -sarjan tuotteissa on käytetty kierrätettyjä raaka-aineita. Näin saavutetaan kierrätysmateriaalin tuottamat ympäristösäästöt. Lisäksi uudet mopit ovat entistäkin kestävämpiä ja tehokkaampia, mikä mahdollistaa sen, että moppeja tarvitaan vähemmän samalla kuin puhdistat tehokkaammin ja nopeammin.

r-prosessi

r-processi