Durable_Wipes_News-Detail-Page-Image-Header-1920-x-550.jpg

Uusi mikrokuitupyyhe vanhasta muoviroskasta!

Tässä tulee uusi r-MicronQuick. Mikrokuitupyyhe jossa on maailman hienointa mikrokuitua. Nyt se on entistä ympäristöystävällisempi, sillä mikrokuitupyyhkeen raaka-aineena on käytetty kuluttajakäytöstä peräisin olevaa muovijätettä!

70% r-MicronQuickin raaka-aineesta on nyt neitseellisen materiaalin sijaan muovijätettä. Teknologinen ylivoima on kuitenkin edelleen valttina, sillä r-MicronQuick tarjoaa samat edut kuin aiempi MicronQuick. Ympäristöystävällinen mikrokuitupyyhe on vastuullinen valinta.

Parasta luokkaa oleva huippulaadukas mikrokuitupyyhe puhdistaa jopa pelkällä vedellä - ja entistä vähemmän neitseellistä raaka-ainetta sinetöi vastuullisuuden, tätä kaikkea on LEADING WITH LESS

r-MicronQuick

r-MicronQuick

Uusi r-MicronQuick on yhtä tehokas ja kestävä kuin edeltäjänsä. Ainoa ero piilee raaka-aineessa, sillä r-MicronQuick on valmistettu 70% kierrätysmuovista - ympäristöystävällisyyttä ja vastuullisuutta.

Valitse kierrätetyistä raaka-aineista valmistetut tuotteet - laadusta ei tarvitse tinkiä!
Uusi r-MicronQuick tarjoaa edelleen saman 500 pesukerran kestävyyden. Kuidun paksuus on edelleen täysin omaa luokkaansa, 32 osaan halkaistu MicronFibre mikrokuitu on huikeat 0,075 dTex supermikrokuitua! Tuloksena on paras pyyhintäjälki ja pienin pisarajälki. Riippumattomat testit osoittavat, että r-MicronQuick poistaa pinnoilta jopa 99,99 % bakteereista ja viruksista.

Love it clean

Love it clean

Kestävä kehitys ja vastuullisuus syntyvät teoista, ei sanoista. Vileda Professionalin r-sarjan tuotteet ovat vastuullisuuden esikuva, sillä ne on valmistettu kierrätetyistä raaka-aineista, eli kuluttajakäytöstä peräisin olevasta muovijätteestä. “r” tulee sanoista Responsibility, Resources ja Recycled, kierrätysmateriaaleista valmistetut tuotteemme ovat yhtä tehokkaita kuin neitseellisestä raaka-aineesta valmistetut edeltäjänsä.

Valitsemalla r-sarjan tuotteen, voit olla varma siitä, että valintasi on vastuullinen. Jotta vastuullisen siivouksen valinta olisi mahdollisimman helppo olemme luoneet tueksesi Love It Clean -merkin. Tästä merkistä tunnistat helposti Vileda Professionalin siivousvälineistä ne vihreistä vihreimmät, eli kaikkein vastuullisimmat siivousvälineet.