new-r-micro-header-web.jpg

Vileda Professional ylpeänä esittää

r-MicroTuff Swift mikrokuitupyyhkeet ja Swep r-MicroTech mopit

Pienempi hiilijalanjälki Vileda Professionalin ensimmäisillä siivoustekstiileillä, jotka on valmistettu kierrätetyistä raaka-aineista, eli muovijätteestä!

Kestävä kehitys on Vileda Professionalin liiketoiminnan ydintä. Meillä on alalta yli 60 vuoden kokemus, ja johtavana siivousvälinevalmistajana vastuumme ei pelkästään ole tarjota välineitä, joilla pidetään kohteet ja pinnat hygieenisen puhtaina. Tehtävämme on tarjota välineitä, jotka myös tekevät hyvää luonnolle ja ympäristölle.

Siksi olemme luoneet täysin uuden r-tuotesarjan. Pieni r-kirjain tulee sanoista Resources (resurssit), Responsibility (vastuullisuus) sekä ennen kaikkea Recycling (kierrätys). r-sarjan tuotteet valmistetaan kestävästi, hyödyntämällä raaka-aineena kuluttajakäytöstä peräisin olevaa muovijätettä. 

Uutuustuotteemme r-MicroTuff Swift ja Swep r-MicroTech täyttävät kaikki tiukimmat laatukriteerit, ja ovat ympäristöfilosofiamme täydellinen ilmentymä: "Clean meets Green" (katso video).

r-MicroTuff Swift

r-MicroTuff-Swift-LIC-305x305.jpg

r-MicroTuff Swift

r-MicroTuff Swift on ensimmäinen kierrätetyistä raaka-aineista valmistettu mikrokuitupyyhe Vileda Professionalilta.
Pyyhe on valmistettu 100% kierrätetyistä raaka-aineista (kuluttajakäytöstä peräisin oleva muoviroska), tarjoten kuitenkin kaikki samat laatuun, kestävyyteen sekä puhdistustehoon liittyvät edut ja hyödyt kuin neitseellisistä raaka-aineista valmistettu edeltäjänsä.

Yhden pyyhkeen valmistukseen käytetään 2 x  0,5l PET-muovipulloa (ja/tai vastaava määrä muuta muoviroskaa), ja se on läpäissyt 500 pesukerran pesutestit.

Swep r-MicroTech mopit

r-MicroTech-Swep-LIC-305x305.jpg

Swep r-MicroTech mopit

Täysin edeltäjäänsä vastaava tuote; ensiluokkainen puhdistusteho ja -kapasiteetti, lyömätön pesukestävyys, ergonominen ja mukava käyttää. Saammeko esitellä, Swep r-MicroTech Duo ja Single – valmistettu 30 % kierrätetyistä raaka-aineista

3,5 x 0,5 l PET-muovipulloa (ja/tai vastaava määrä muuta muoviroskaa) käytetään yhden Swep r-MicroTechin valmistukseen. r-MicroTech uutuudet ovat luonnollisesti myös Joutsenmerkityt.

Riippumattomat testit osoittavat, että oikein käytettynä r-MicroTuff Swift ja Swep r-MicroTech poistavat jopa 99.99% koronaviruksista pyyhittäviltä pinnoilta (testattu ulkopuolisen tutkimuslaitoksen toimesta laboratorio-olosuhteissa, vinyylipinnoilla, BCoV-koronaviruksella). Käyttämällä Vileda Professionalin huippulaadukkaita mikrokuitutekstiilejä voit saavuttaa erinomaisen puhdistustuloksen jopa ilman kemikaaleja.

Molemmille tuotteille on tunnustuksena ympäristöystävällisyydestä, turvallisuudesta ja laadusta myönnetty Joutsenmerkki. Klikkaa tästä, ja lue lisää Joutsenmerkistä, ja mitä se tarkoittaa siivousvälineiden kohdalla.

Kestävyys ja ympäristöystävällisyys saattavat toisinaan tuntua hankalilta aihepiireiltä. Helpottaaksemme vastuullisen valinnan tekemistä, käytämme jatkossa ”Love it Clean” -merkintää. Love it Cleanin avulla löydät helposti Vileda Professionalin vihreiden siivousvälineiden joukosta ne kaikkein vihreimmät, kuten uudet r-MicroTuff Swift mikrokuitupyyhkeet, ja Swep r-MicroTech mopit. Love it Clean on merkki sitoutumisestamme vastuulliseen siivousvälinevalmistukseen, ja kierrätykseen tuotteen elinkaaren kaikissa vaiheissa.